Pages

Saturday, December 29, 2007

Det sidste indlæg. . .

Udfordringen fra scrapcat forum her lød fra deltagerne, brug metal, stempel og min. 3 billeder. Jeg er IKKE god til, at bruge mange billeder, og det er her det gik galt for mig, alt blev stresset, jeg glemte at sværte, billederne blev ikke mattet og limet forkert på . . . men det var sjovt, at lave og jeg hyggede mig med det - og så er det er det jo det, der tæller ik'?
Skitsekonkurrence (og det eneste LO jeg er tilfreds med)
. . . Så er året snart omme og jeg bliver altid dødsentimental på denne tid af året. Det blev slet slet ikke et år som jeg drømte om og troede det skulle blive. Der har været op og nedture. Det er der jo, men 2007 står alligevel med en lille sejr til nedturerne - desværre. Så næste år satser jeg på en sejr til opturerne. Jeg er ved, at lave et LO med mine håb, drømme og ønsker til 2008 - i skal nok få det at se.
I går var det cyber crop tid på scrapcat forum, det var rigtig hyggeligt og sjovt, MEN jeg er bare ikke super hurtig scrapper og jeg kan sagtens se, at jeg stadig er meget nybegynder i forhold til mange af de andre. Normalt tager jeg laaaang tid om et LO og jeg blev kun tilfreds med 1 af mine LOs i går. Der kan jeg kende mig selv og min stil. Jeg synes det var rigtig sjovt og jeg glæder mig til næste gang.
Her var udfordringen, at bruge filt og bruge tekst som del af layoutet.
En rigtig dum opgave ;o) 2 stk. mønsterpapir, 1 ark karton, 1 pen og 5 små blomster den var bare SÅ svær og jeg ved godt, at det er blevet noget hrmmm.... ikke så godt ;o)
Jeg vil ønsker jer alle et rigtig lykkeligt nytår. Jeg er så glad for, at jeg har "mødt" så mange dejlige mennesker og så mange kigger forbi vi "ses" i det nye år.
Heidi

5 comments:

 1. åhhh, sååå super lækre loer alle sammen :)

  Rigtig godt Nytår :)

  ReplyDelete
 2. Super flotte layouts, du har fået lavet til croppet forleden.

  Rigtig godt nytår til dig og din familie.

  ReplyDelete
 3. Det er sjovt så mange af os der tager laaang tid om et LO - gør det osse selv, så vi er da blevet extra udfordret *G*
  Vil lige ønske dig et rigtig godt nytår :)

  ReplyDelete
 4. jeg synes du har gjort det godt, selvom du siger du er "nybegynder" ;) Og man BEHØVER jo ikke og have matte under billederne, det har jeg sjældent, det sparer en del tid ;)

  ReplyDelete
 5. Hejsa, så er det vist på tide at jeg får hilst på. Igen...altså ;-)

  Et rigtig godt og lykkebringende nytår til dig og dine...

  Ja, jeg blev også streset til det crop....men det var sjovt at prøve...har været ved at finpudse mine LO's, men har da 2 jeg ikke kan leve med, uanset hvor meget jeg kigger på dem....men pyt med det.

  Hygge fra Betina

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails