Pages

Friday, December 7, 2007

Den 7. dag

Alle julelys er tændt i huset - her er bare så hyggeligt op til jul. Endelig er alt på plads (undtagen kæden manden skulle hænge op i hængepilen ;)) I ved, hvad jeg mener piger. Men jeg tror på, at den kommer op i morgen! (bare kald mig naiv....hmmm....
I dag har jeg fået ghostshapes - hjerter (billede øverst). Jeg har aldrig før eget sådan nogle - så ideer er meget velkomne. Jeg har set dem anvendt og kan jo altid lifte ideen :)
Jeg lovede jo, at der kom lidt scrap i dag. Vi havde en rigtig hyggelig julescrappe frokost i Odder d. 18. november. Vi havde scrappe konkurrence (der endte i lodtrækning) og her er mit bidrag og skitsen vi scrappede. Jeg er ved, scrappe fra vores bryllupsrejse til Santorini.


Da julefrokosten var ovre var Henriette og jeg da slet slet ikke færdige og havde lyst til mere scrap, mere vil have mere :) Så vi kørte til Århus til Henriette og fik rester af tunmousse og ostekage (vores bidrag til frokosten) Henri laver den bedste tunmousse i verden! og så scrappede vi videre. Og her er resultatet.
Jeg er ved, at lave (hmmm tænke på at lave min BOM) og så vil jeg lave en BOY - Book Of You om Peter. Jeg har fundet en masse gode quizzer i et scrapblad og synes det kunne være sjovt.
Tak for alle jeres dejlige kommentarer - jeg forsøger, at komme rundt til jer alle :)
Og trætheden er lidt mindre i dag, men nu er det også weekend og der er hygge i stuen med vovserne og min skønne mand.
Til i morgen pas på jer selv.
Heidi :)

6 comments:

 1. Det var da en kanon idé at lave en "Boy book of you", det kunne være man skulle prøve det, - ideer modtages gerne ... ;-)

  Hvor er det et dejligt LO fra Santorini. Jeg kan rigtig godt lide dit farvevalg til de gode billeder :-)

  Gostshapes..hmm.. dem er jeg ikke nået til endnu :-/ Men de er flotte, dem alle de andre laver :-)

  ReplyDelete
 2. Sikke nogle lækre gaver du får i din kalender. Dejligt - og giver ideer til noget, man ikke har prøvet før. Ghostshapesene er jeg ikke så god til at bruge, men har da brugt dem som lidt pynt på et par LO'S. Synes de er så flotte.
  Dejlige LO's du viser frem - I have sikkert en dejlig bryllupsrejse. Ser ud til at være et vidunderligt sted.
  God lørdag :-)

  ReplyDelete
 3. Santorini LOet er totalt lækkert! Dejlige farver du har valgt og sikke flotte billeder. :-)
  Ghosthearts er så skønne at bruge på LOs! Jeg har faktisk prøvet at male kanterne (bare lidt akrylmaling rundt om hele hjertets kant) og så sætte det på LOet! Det blev flot, synes jeg. Det kan ses i næste nr. af MSC - for der har jeg et LO med. ;-)

  God weekend!

  ReplyDelete
 4. Fede gaver du får i din pakkekalender!! Ærgrer mig ove rjeg ikke er med :[

  ReplyDelete
 5. wawwww super loer du der har lavet :)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails