Pages

Sunday, December 16, 2007

3. søndag

3. søndag i advent. Det er så hyggeligt med alle de lys - det er snart, at det er snart, at det er JUL :) Glæder mig altså virkelig.

Jeg har været i Odder i dag, været på min fars gravsted, besøgt min gamle, men nogle gange overfriske farmor og fået byttet gaver med hende - de første er i hus (og jeg aner ikke hvad det er..... hmmm og jeg er alene hjemme en time endnu ..... men det virker til, at de er pakket meget godt ind.... hmmmm .... i bølgepap..... ej nu skal jeg nok være sød ;)
Og så har jeg hygget med min kære mor.
Vi har også pyntet juletræ og det står nu smukt herinde i stuen med lys.

Betina spugte til konfekt - det er såmænd så enkelt. God marcipan alm. og grand cru har vi købt, dyp marcipankuglerne i mørk eller lys chokolade, drys med hakkes hasselnødder, eller kom en valnøddekerne inden i, vi bruger også pistaciemasse, både ovenpå og inden i, eller blander lidt spiritus i marcipanen, eller bruger tørrede frugter (abrikos, figner, rosiner og dadler) og laver en "mos" eksempelvis med figner og lægger det i mellem 2 skiver marcipan, eller kom kokos i macipanen eller drys med det. Knus daim eller andet i den stil og bland i eller drys - der er næsten uanende muligheder. Det meste er vis meget traditionelt :) Men mums, hvor er det godt.

Jeg har fået fine små blomster i kalendergave i dag - det kan jeg ALTID bruge.

Og til jeres information - så jo jeg købte næsten kun sværte i Panduro den anden dag. For det første havde jeg ikke ret lang tid, for det andet var manden med (og han skulle betale) . . . men jeg købte lidt hvidt karton - det var alt.

Rigtig glædelig advendt til jer alle.

Heidi

3 comments:

 1. Kan lige se mandens ansigtsudtryk for mig. Hvis det ligner bare lidt det min har, så har man ikke lang tid, når de mænder er med ;-) Men godt, du fik den røde farve, så du kan komme videre. Lyder super godt med konfekten, jeg har også føet købt ind til at lave lidt. Jeg har købt en smart cilikoneform fra Tupperware, der gør det hurtigt at få nogle gode "dimser" af konfekt.
  Glædelig 3. søndag i advent til dig :-)

  ReplyDelete
 2. Godt klaret, at du ikke købte mere :-) Jeg tror, at jeg er heldig, for min mand synes næsten ikke jeg kan få nok af scrapsager, og han synes det er hyggeligt at være med i f.eks. Panduro. Han kan sømænd også godt finde på at komme hjem med scrapsager, som han har købt til mig, fordi: "det tror jeg lige du mangler"...:-)
  Måske skyldes det, at han er uddannet pædagog,og er leder af en daginstitution, hvor de også bruger mange lækre ting i deres hobbyrum :-) :-)

  Det lyder som om du har haft en rigtig hyggelig 3. søndag i Advent.
  Det er da vist noget lækkert konfekt I har lavet. Vi plejer bl.a. at at lave Bailey's - kugler, det er også mums !!!

  ReplyDelete
 3. Det lyder som en utrolig hyggelig søndag du der har haft, med besøg både her og der,

  men nej nej ikke snuse i pakkerne haaa.

  ha en god dag:)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails