Pages

Tuesday, December 11, 2007

11. - igen

Jamen så siger jeg rigtig glædelig 11. december endnu engang! og kom nu ikke at sig, at det var alle andre der har tager fejl og det i virkeligheden var mig der var rigtig på den :)

I dag har jeg endnu en gang fået en god gave (tror jeg) den udfordrer i alt fald kreativiteten - jeg aner ikke hvad de er til - jeg forestiller mig, at det måske er som brads/knapper eller hvad ??? Kom endelig med forslag og måske et navn? Og hvordan i har brugt dem.

Jeg er lige kommet hjem fra arbejde og må vis godt fortælle, at jeg har lavet vipper på en model (måske hun meget snart kommer på forsiden af et meget kendt blad :) det var rigtig sjovt :) De andre kunder har også været søde og jeg har allerede booket 5 dage i januar med kunder i min egen salon - det er da fedt. Jeg står uden indtægt igen til januar - og det kan man jo ikke leve af, når man af og til zip zipper kortet igennem på diverse scrapshops i ind og udland. Der hvor jeg arbejder nu er der først sikker på job fra februar. Men jeg håber virkelig, at der er så meget gang i alle mine små forretninger, at jeg kan leve af det. Det er min drøm - om det er det ene eller det andet er næsten lige meget, jeg ved bare, at jeg skal være mig selv. Jeg er glad for alt det jeg har gang i og lige nu er det mest hår og vipper der er gang i.

I aften er det hygge igen - de par timer, der er tilbage. Jeg sidder lige og ser hvordan jeg kommer uden om momsen i operation X - det er et godt program. Sidste gang var det bla. et tip fra mig, der kom i programmet - det var sjovt :) meeen jeg har vist ikke samvittighed til, at snyde uden om SKAT - jeg får hjertebanken og bliver 7 år igen når jeg ser politiet :))

Jeg fik scrappet lidt igår, men jeg er en langsom scrapper så det varer et par dage inden i får noget nyt at se.

God aften til jer derude bag skærmen.
Heidi

2 comments:

  1. Held og lykke med arbejdet i det nye år - hvad det så end ender med at blive. ;o)

    ReplyDelete
  2. Hmm..jeg kan ikke lige fortælle hvad det er du har fået i din kalendergave, men vil da se frem til at få det at vide når du finder ud af det :)
    Og alt mulig held og lykke med arbejdet i det nye år :)

    ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails