Pages

Wednesday, December 5, 2007

5. december

Så blev det tid til bloggen.
Jeg kørte sq lidt galt i dag. Det var et gammelt gammelt gammelt ægtepar, der kørte ud foran mig. Ej, hvor blev jeg gal. Jeg er normalt et meget omgængeligt mennesker, der aldrig skælder ud og jeg vil gerne please folk - og havde jeg sovet i nat og havde jeg ikke haft alverdens udslæt da jeg stod op i morges så havde jeg nok heller ikke skældt det stakkelt gamle gamle ægtepar ud. Der skete ikke andet, end en skramme på mit sidespejl og så chokket selvfølgelig. Og da jeg så var kørt derfra så holdte jeg ind lidt efter og ringede til Peter og græd - jeg var både ked af, at jeg havde reageret som jeg havde og så, at det kunne have gået meget værre - så jeg var også lettet. I dag har jeg fået den dejligste gave (billedet øverst) i min scrappe kalender. Ihhh, hvor er jeg altså forkælet :) Så igen tak til min sødeste søs.

Og mit i min træthed i går kom jeg til, at love, at vise mit første LO. . . so here goes . . .


Pas på jer selv og hinanden i denne søde juletid.
Heidi

4 comments:

 1. uhhh altså, nogle lækkre pakker der er landet rundt om i Danmark...tror den ide bliver overrendt næste år ;-) jeg melder mig til mindst 3 gange...LOL

  Det var da en træls oplevelse, men ja, godt der ikke skete mere for nogen af jer.

  Sjovt citat, det må vist være skrevet til mig :-)))

  Hygge fra Bteina

  ReplyDelete
 2. FEDT citat . GODT der ikke skete noget med dig eller dem for den sags skyld. Du ER altså "bare" et menneske og derfor reagerer man ikke altid som man regner med.
  Knus og opmuntring herfra.

  ReplyDelete
 3. Ja, sikke noget, men utroligt godt at der ikke skete mere. Man bliver så chokeret og måske endda bagefter over ens egen reaktion. Som Stine skriver, så er vi kun mennesker - heldigvis måske endda :-)
  Flot LO af et 1. LO at være må jeg sige!!
  Ha' det smukt!

  ReplyDelete
 4. Somme tider reagerer man stærkere end man tror man er i stand til- det er vist meget menneskeligt, og godt der ikke skete noget - hverken med dig eller de andre :)
  Jeg synes det er et flot "første LO" :)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails