Pages

Monday, December 17, 2007

Mandag


Har ikke været så god en dag som dage kan være, men sådan går livet jo op og ned. Jeg skal ikke kede jer med dagens begivenheder i mit arbejde. Jeg tror bare jeg skal have resten af dagens arbejde overstået og så få scrappet lidt.

Men i nat drømte jeg, at jeg udgav en scrapbooking bog - i var alle med til udgivelsesfest med små sandwiches og masser af chokolade og jeg fik en check med bibliotekspenge - det var bare SÅ sjovt. Så dagen startede da godt med en drøm ;) Jeg kan normalt godt lide at tyde mine drømme, men det sidste jeg læste inden jeg sov var et scrapblad, jeg var syg og kastede op først på natten - så maven var tom, chokoaden tror jeg er kvindetingsrelateret ;) og jeg synes altid jeg mangler penge så en check ville være skønt, at modtage lige nu... Så mon der lå mere i drømmen end det!!???

I går fik jeg i øvrigt fine blomster og i dag noget fint bånd, der passer til - nu skal jeg så liiige tage mig sammen og scrappe i lyserød.... hmmmm ..... jeg elsker lyserød og min ynglingsfarve er pink, men jeg heletiden scrappet i naturfarver. Underligt...

Håber jeres dag har været bedre end min.

Heidi

6 comments:

 1. Må da håbe du får en bedre dag i morgen.Du må have en god aften

  ReplyDelete
 2. uffff, ja sådanne dage kender vi alle, de må bare overståes.

  sikke da en drøm :)

  ha en god aften :)

  ReplyDelete
 3. Ja, det er noget sjovt noget med drømme. Jeg har flere gange drømt, at jeg åbnede en scrapbutik her i Esbjerg. Hmmm.... Gid det var så vel.... Det kunne være sjovt, - sikekrt også hårdt :-)

  Håber din dag i morgen bliver bedre :-)

  ReplyDelete
 4. HM - jeg behøver ikke drømme om scrap - jeg dagdrømmer om at vinde en million og så lejer scrapveninden og jeg et jetflyt direkte til staterne og rundt til samtlige butikker og messer....suk - så tilbage til den kedelige hverdag og maven som har elevatorskakt...håber ikke jeg skal være syg i julen. Håber også du får en bedre dag imorgen Angely...Glædelig Jul til dig og dine.

  ReplyDelete
 5. Sov du så godt ovenpå den dumme dag. ? Håber dagen idag er bedre allerede.

  ReplyDelete
 6. Håber du har haft en bedre dag i dag. Jeg synes selv, at det er så skønt at have opdaget scrap, når jeg har de der dage. Så lukker jeg mig lidt inde i mit scraprum og forsøger at glemme alt andet omkring mig i en time eller to...og somregel må manden kalde på mig og sige, at nu er tiden altså gået. Hvad er det egentligt der sker med tidsfornemmelsen når man scrapper? Hmm god teapi er det i hvert fald

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails