Pages

Saturday, December 8, 2007

Det er lørdag

Vi er faktisk på vej ud af døren. Vi skal ud til Henriette og Sanne i Århus. Jeg er bange for, at de andre skal have raclette og jeg skal have stegt lever - bare fordi jeg kom til at drille Henri den anden dag - så sagde hun, at så skulle jeg have lever.... adrrr.... Man må åbenbart ikke drille . . . men når man nu er datter af en mand, der var halvblods drillenisse - ja så er det jo mig, der skal føre det videre og jeg kan så godt lide, at drille ;) Ikke ondt, men sommetider er der lidt let sarkasme. . . Og nu må jeg så tage konsekvensen af det.
Og billedet af dagens gevinst i pakkekalenderen :) Jeg er bare heldig ;)
Hele lørdagen har vi brugt på, at regne (ja den gode gammeldags regning!) Jeg har min egen lille salon og den skulle jo gerne køre rundt og det skulle gerne blive til en fuldtidsindtægt på et tidspunkt, så der er blevet brudt hoveder i det lille hjem i dag. Jeg skulle have haft en kursist, men jeg har ikke hørt fra hende i en uge, hun har ikke betalt depositum og har ikke aflyst - hvor er det dog irriterende (og en halv uges indkomst). Men der er altid andet at give sig til.
Kan i have en dejlig lørdag aften.
Heidi

4 comments:

 1. Hejsa


  Jeg håver i får det rigtig hyggeligt sammen alle :)

  så lækre ting du igen har fået:)

  ReplyDelete
 2. Jaa..det er ikke nemt at være drillenisse, så du må nok ta' konsekvensen *G*
  Håber I får en hyg'lig aften :)

  ReplyDelete
 3. Hvis jeg fik serveret lever, så drillede jeg absolut hele året rundt......ihvertfald sådan et jeg havde gjortmig fortjent til lever mindst en gang om ugen... Mums...
  Sorry....men vile meget gerne have det;-) så bare send dit stykke til mig....

  Håber at i havde en god aften.

  Hygge fra Betina

  ReplyDelete
 4. Uha... det må sørme ikke være let at være halvblods-drillenisse, og så ikke have lov til at drille, og så oven i købet i december... Stakkels dig.... ;-)

  Håber I havde en hyggelig aften..:-)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails