Pages

Saturday, January 5, 2008

SNE!
Endelig kom min elskede sne :) Jeg elsker sne - alt bliver bedre når det sner. Ov den lille hund ELSKER det - hun er slet ikke til, at få ind fra haven. Den store er lidt mere som os mennersker, der gerne vil putte sig sammen og hygge inde i varmen.

Scrapstil? Hvad er det - jeg har sådan tænkt over det. Jeg ved endnu ikke hvad min stil er. Jeg kan faktisk rigtig godt lide den enkle stil, men så alligevel så synes jeg det er rigtig spændende med masser af detaljer og det er det, der udfordrer mig mest. Og her er så 2 meget forskellige. Jeg er vild med det nye format. Det er svært, at scrappe på højkant - igen udfordrende og det er mig ;)
God weekend til jer alle.
Heidi

6 comments:

 1. åhhh, så lækre loer, og for en dejlig hund, der rigtig ser ud til at nyde sneen :)

  ReplyDelete
 2. Hej søde søs. Tja, der kommer jo desværre ikke så meget sne her i midtbyen, så jeg må nok vente til næste omgang sne ankommer. Det er allerede gået over i regn her i Århus, øv. Du får da bare scrappet derudaf. Du skal da have et par albums i det nye format. Jeg har ikke turde kaste mig ud i et 12x6. Er vidst ikke så god til at scrappe på højkant?
  Knus
  Henriette

  ReplyDelete
 3. Flotte LO'er. - Og så har du vovet dig ud i 12 x 6, - personligt ved jeg ikke lige helt om det format er "mig", men du er i hvert fald sluppet godt fra det :-)

  Nåh... for en dejlig hund :-)
  Det er sjovt som nogen hunde elsker sne, - Cæsar gør det også, han har bestemt heller ikke travlt med at komme ind, hvis der ligger sne udenfor. :-)

  ReplyDelete
 4. Flotte LO'er begge to - kan især godt li det sidste, men det er måske fordi jeg ikke helt har vænnet mig til 6x12 formatet endnu ;)...men du er sluppet fint fra det :)
  Kan nu godt forstå at den store hund hellere vil hygge sig indendørs :D

  ReplyDelete
 5. Ja, sne det er absolut ikke mig...uha da da..brrrrr....
  Men ja, vores hund er også tosset med det, især når vi er ude for at skovle sne, så springer den efter hvar skovlfuld, man skal ligfrem passe på ikke at ramme den med skovlen.....LOL

  Fine LO'er..modigt at du allerede tør gå i lag med nyt format....jer er slet ikke blevet færdig med 30x30 endnu...

  Hygge fra Betina

  ReplyDelete
 6. super flotte layouts !!! og hvor er den sød hunden i sneen :)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails