Pages

Sunday, September 5, 2010

Skulle man lige blogge?

Ja, det tror jeg lige at jeg gør.

1000 tak for jeres ærlige svar ang. brugernavne, jeg skal gøre alt hvad jeg kan for at huske jeres rigtige navne, når vi ses igen.
Mit eget Angely har en længere historie... i alt fald når jeg fortæller den. Dem, der kender mig ved at jeg (tidligere) har været det, som jeg kalder, en englepige. Altså en pige, der altid smilede sødt og bare tog i mod. Det er da heldigvis slut. Jeg var faktisk den stille pige i mine første mange skoleår. Det er heldigvis også gået over. Well, i min første internet tid hed jeg enten HS22 (Heidi Simonsen 22 år) eller angel (Engel) hentydet til min status som englepige. Men som Internettet voksede, så var det navn altid optaget og det andet blev for kedeligt. Det var tiden, hvor alle passwords var qwerty så var det oplagt lige at smide et Y i enden, og så var brugernavnet ikke optaget, og jeg kunne skille mig ud. Jeg har drønsvært ved at høre det IRL. Men jeg forsøger, for det er jo en del af min identitet, også ude i virkeligheden. Og da jeg aldrig har haft et kælenavn, andet end "humle" en overgang i mine teenage år, og af hrmmm, selvforklarlige årsager, så er det da kært at jeg nu er kendt som Angely. Så kald du mig bare det, hvis du ikke kender mit rigtige navn. Og rigtig mange scrappere hedder jo Heidi.

Der sker en del her i hjemmet for tiden, og det giver mig noget offline tid, desværre. Men alt bliver godt igen, og i skal ikke være bekymret, det er gode forandringer, i den sidste ende. Men ingen lys uden mørke, ingen dag uden nat o.s.v. Det har med disse billeder at gøre og det med at "rydde op i mit liv"

 Og det er min inspiration :)

Oh, ja - jeg har da også scrappet og været kreativ. Skønt rigtigt at være i gang igen.
Jeg er selv super tilfreds med resultatet. Det handler om mine yndlings tvshows. Jeg er noget afhængig af tvserier. Men fjernsyn er jeg generelt ikke ret "god" til at se. Lige nu ser jeg Mamma Mia, skøn skøn film, men jeg multitasker og blogger lige lidt, leger med vovse, sætter te over og sådan :D Get the picture?
Serier ser jeg så - ja i serier, jeg er ikke så god til at skal noget hver torsdag kl. 21. det er jeg alt for spontan og uplanlagt til. Så hellere 2 dages afslapning og 20 afsnit, det er mere mig.

Hvad ser jeg så, og hvad er min journaling, ja, det er bare serier som jeg elsker, eller har holdt meget af. Alle mine yndlingsserier. Dexter, Lost, Friends, Gilmore girls, True Blood, Prison break, Greys anatomy, Vampire diaries (eller vampyr diarre, som det en dag blev til, da en anden crazy girl skulle tale om den), House, desperate housewifes, OC,

Layoutet er til Henriettes BOM udfordring på Scrapsisters Forum. Du skulle virkelig prøve at scrappe mere om dig selv, det er addictive.

Jeg har en del til salg
Se her: http://www.dba.dk/brugerens-annoncer/brugerid-3008862/ (bla. reoler og bord, der vil være perfekt som scrapbord)
Og her: http://auktioner.qxl.dk/angely (kamera og lampe)
Please hjælp mig af med tingene.

Hav en god time, der er tilbage af denne smukke weekend.

Heidi

7 comments:

 1. hvor sjovt jeg så også Mama mia..ham Pierce brosnan kan nu altså ikke synge!! :) men sejt at han gør det alligevel :)
  Superfed inspiration du har..det ser godt ud.
  Og lækkert layout du har lavet, jeg er viild med det bånd!

  ReplyDelete
 2. Det er et rigtig dejligt lauout du har lavet. Opsætningen og farverne og alle detaljerne. WOW hvor lækkert. Og af TV serierne spores jo tydeligt den aldresforskel, der er på os. Men enig i at (andre) tv-serier ses bedst i blokke. Jeg er heller ikke til faste kl.slet på bestemte dage.

  Tak for forklaring på Angely. Der kan man se hvor tilfældigt ting opstår. Men sjovt med engel. Jeg forstår det sådan at du nu er en "falden engel". hihi.
  Hav en dejlig uge.

  ReplyDelete
 3. Jeg forsøger at have mit kaldenavn (Cecilie) som mit brugernavn, hvor jeg kan. Hvis det ikke kan lade sig gøre bruger jeg som regel ancema, som er forbogstaverne i mine tre navne Anne Cecilie Malling. Men fordi jeg bruger mit kaldenavn, har jeg aldrig oplevet at blive kaldt andet end Cecilie.

  Dit layout er fedt! Jeg ser ikke selv ret meget tv (vi har slet ikke fjernsyn i huset), men jeg ser som du mange serier. Jeg ser dem på megavideo, så jeg har ikke bestemte tider, hvor jeg skal se noget.

  Din inspiration ser spændende ud, og jeg håber, at vi må se resultatet, når I er kommet helt på plads igen. Du ved jo, at jeg til fulde kender det at måtte rydde op og gøre op, så jeg ønsker dig held og lykke.

  ReplyDelete
 4. Wow, så flot et LO du har lavet.
  Skøn farve sammensætning og så mange lækre detaljer

  ReplyDelete
 5. Jeg tror også, at jeg er kommet til at kalde dig Angely. Jeg er visuel og det navn jeg ser som folks akanavn, er det jeg forbinder med folks billeder fra deres blog/Scrapsisters og så kommer jeg også til at kalde dem det i virkeligheden ; )
  Lækkert layout med mange spændende elementer.
  God fornøjelse med oprydningen ; )

  ReplyDelete
 6. meget inspirende billeder og lækkert layout :)

  ReplyDelete
 7. VELDIG inspirerende LO!!!! :D :D :D

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails