Pages

Monday, September 6, 2010

Maniske mandagsfund

Det er bare crazy days her i huset, men jeg er nødt til lige at dele et lille fund med jer.

Det virker total mærkeligt, men bryggeriet Apella har ligget i Odder og for mange hundrede år siden var min far ansat der. Og jeg har været vild med, og kan huske tilbage fra min barndom, disse skønne grønne apella kasser. De fås også i andre udgaver, men det skulle bare være disse. Og endelig faldte jeg over dem ved Retroen i Odder. Jeg har købt 2´to og skal hente dem torsdag.


Og så fik jeg også lige fat i et vaskebræt til min terasse. Og ja, det er til dekoration!


Og når vi nu er ved diverse fund, så står der glimmer glam og chalkboard og venter på mig - jeg glæder mig helt vildt til at lege med det. De er fundet hos Love2scrap og Scrapbook Fun.
Måske jeg skulle have leget med dem, istedet for at blogge om dem, men jeg havde lige 5 minutter inden jeg skal på lossepladsen - igen.


Oh, ja - jeg har nye thickers og October Afternoon på vej, fra favorit butikken AMLT. Total yndlingspapir :)

Har du været manisk i dag?
Happy manic monday.

Heidi

7 comments:

 1. Kul med fynd! Jag tycker mest jag är manisk varje dag :)

  ReplyDelete
 2. Næh, ikke idag. Men igår var jeg helt oppe at køre.....dejligt - bedre end modsat !Ikk ?

  Og så de kasser. I vores første hjem - i forrige årtusinde - havde vi sådan nogle fra Carlsberg. De står nu i vores udhus med gammelt ragelse i. Men de startede som reolvæg i stuen. Postkasserøde. Det var hot. Pas på dem. De kan bruges i mange år.
  Og vaskebrætterne. Sjovt, men jeg kan jo huske dem i brug....hold op - jeg stopper her, - du tror jo, jeg er en oldsag. Det er jeg IKKE. Det er kun udenpå, det ser sådan ud....

  ReplyDelete
 3. Manisk, jo det tror jeg. Første arbejdsdag efter ferie og sygdom, så nu sidder jeg ned for første gang siden klokken 5.30 i morges og om lidt skal jeg afsted igen og hente børn fra sport. Så er det vist også snart ved at være sengetid - imorgen blilver ligedan!!!
  Skønne fund du har gjort dig :)

  ReplyDelete
 4. Lækre fund!

  Jeg har vist snarere været det modsatte af manisk, i det vi er kørt hjem fra Frankrig i dag. Puha, der er lidt langt trods alt. Men nu er vi hjemme, og det er dejligt.

  ReplyDelete
 5. HVor sjovt Heidi, jeg kan goodt huske kasserne. Min søster havde en som barn, den brugte hun til sin bamse som hed Apella. Lækre fund :0)

  ReplyDelete
 6. WHAT!! totalt lækker kasser ;D

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails