Pages

Thursday, September 2, 2010

Jeg tør godt...

...ja jeg gør.
Kender du det at somme tider, så vil ens LO bare ikke som man havde tænkt sig. Selv ikke når man har både en skitse OG et lift. Så der gik total kiks i dette. Og alligevel tør jeg godt og vise det.
Papiret er fra evigskønne Sassafras, labels fra October A., Prima Bling, rubons fra Søsterne Greene, maya mists og blomster og pote-knapper fra Netti.

Men på den anden side, så fik jeg en ny kærlighed. Jeg elsker allerede Maya Mist, det er et vidunderligt produkt, som jeg helt sikkert er nødt til at eje.

Årh, jeg har det svært nogle gange med det der med navne/brugernavne online. Jeg er for det første herredårlig til at huske navne. Og jeg gør virkelig et imponerende forsøg. Men når så jeg kommer til crop eller på anden måde møder scrappere, så er det SÅ svært, for kan jeg tillade mig at kalde dem/jer ved jeres brugernavn, som jo er det jeg ser i det daglige?
Og kan jeg selv lide at blive kaldt ved mit brugernavn, som jeg af og til hører når jeg er ude? Hmmm....
Hvordan har du det med det?

Og så er der layouts som bare bliver totalt langt ude og eksperimenterende, det gjorde dette her:

Kig lige forbi Scrapsøster forummet i aften og ta' en BOM stærk scrapaften sammen med mig?

Og nej, jeg er ikke ved at stoppe med at scrappe, selvom jeg sælger ud af mine ting, kom og køb jeg har masser og masser af ting til salg. Kender du det at man ind i mellem trænger til at starte på en frisk? Det håber jeg at komme til indenfor de næste par måneder. Sådan på den der Simple-living - ryd-op-i-dit-liv måden.
Så kom og køb: http://www.scrapsisters.dk/forum/index.php?topic=7995.msg89501;topicseen#new 

Hav en fantastisk weekend.

Heidi

10 comments:

 1. Lækre layouts, er især vild med det sidste.

  Kender godt det der med brugernavn contra rigtig navn. Jeg synes det er meget underligt, når folk kalder mig Fister. Og jeg synes også det er underligt at kalde andre ved deres brugernavn, men nogen gange kender jeg faktisk ikke deres rigtige navn.

  ReplyDelete
 2. Rigtig dejlige LO'er begge to - og synes især dit BOM-lo er super!
  Mit brugernavn (Thanni) har fulgt mig online i rigtig mange år efterhånden - så jeg har det helt fint med at folk bruger det. Så om jeg bliver kaldt Thanni eller Jette er for så vidt lige meget ;D

  ReplyDelete
 3. Begge layouts er rigtig gode, men den første er da bare rigtig god. God tekst. Her er der da aldrig noget der ender - som jeg har planlagt !
  Kan man det ??
  Jeg synes, det er meget forvirrende hvad folk hedder, og hvad de skal tiltales som. Da jeg i sin tid melde mig ind på Ss, havde jeg ikke nogen anelse om, at det endte med at blive mit "navn" der. Det var bare et tilfældigt valg. aka er mine initialer, og det var jo let. Annette er der flere af, så måske skulle der være frit lejde til at ændre navn engang.
  Og så kan vi da blive rigtig forvirrede, ikke ?
  Jeg tog lang tid om at opdage, at du ikke hed Angely. Og hvor kommer det fra ?

  ReplyDelete
 4. Fine LO's begge to :) Er især vild med dit hunde LO. Kan rigtig godt li opsætningen, pynten og selvfølgelig motivet ;)
  Mit brugernavn er en af mine kattes navne (Raziel), og jeg har ikke noget imod at blive kaldt det. Der er bare mange der ikke ved hvordan det skal udtales ;) Men det er altså "Rasjel" med tryk på anden stavelse. Det stammer fra filmen Willow, hvor en af karaktererne hedder Fin Raziel.

  ReplyDelete
 5. Fede LOér , begge to!!! Elsker det hundefoto hvor de ligger i en blandet bunke, og din titel er lige i øjet :)) Dit BOM LO er fantastisk!!
  Tja...ma11edina, kommer af 2 af vore tidligere perserkatte (Malle og Dina), og 1´tallerne er for at huske det, da jeg også bruger "navnet" i andre sammenhænge ;), og de skal bare udtales som L´er :)) Ønsker også dig en skøn weekend :D

  ReplyDelete
 6. Skønne skønne layouts.
  At folk kalder mig netti sys jeg også er vildt underligt men jeg har vænnet mig til det. Min familie har altdi kaldt mig nette og det er jo tæt på. Men jeg har svært ved at reagere på netti :)

  ReplyDelete
 7. Skønne LO´er begge to og selvfølgelig skal du vise dem selv om de driller dig. Ellers går vi jo glip af noget.

  Uhh... navne er jeg forfærdelig til at huske. Et stort problem da jeg var frisør. Uanset om det er folks rigtige navn eller deres brugernavn. Jeg håber folk retter mig hvis jeg kalder dem noget de ikke rigtig hedder for det er bestemt ikke med vilje. Derfor er jeg også vild med når folk har navneskilt på for så er det lidt nemmere og gerne med deres rigtige navn.

  ReplyDelete
 8. Hahah kald mig bare ved mit brugernavn...

  Jeg kan godt se det med at det kan være irriterende at blive kaldt sit brugernavn, men det er jo ikka altid folk ved hvad man hedder IRL... Jeg er KANON dårlig til at huske navne, men det kan du nok godt huske, ikk? Så hvis jeg bare husker deres brugernavn er jeg godt tilfreds. Og det er virkelig ikke ment som en fornærmelse mod dem eller deres navn.

  Dine layouts er vildt flotte, også selv om de ikke er endt ud som du havde forestillet dig. :)

  ReplyDelete
 9. dejligt du tør, og lækre layouts du har lavet!

  ReplyDelete
 10. Jeg synes begge layouts er fede - det er altid godt at eksperimentere og lege med tingene.

  Og JA, jeg kender godt det, når man trænger til at gøre sit liv mere enkelt. Jeg har haft det sådan i månedsvis, og jeg arbejder stadig på det.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails