Pages

Tuesday, September 14, 2010

10 blogs & butikker... og andet godt

Jeg har næsten lavet anden splatter teknik , men jeg vil lige have noget bedre lys.
I dag vil jeg i stedet blogge "ti [10] på en tirsdag"

Lige først vil jeg svare på, hvad det er for noget karton jeg har brugt til mit "Kong Mambo" layout. Det er noget skønt karton som Cosmo Cricket har lavet sammen med core'dinations. Jeg har købt det hos Studio Calico og det må være no. 1. i dag. En af mine absolut favorit shops :) Årh nogle skønne skønne ting, kvalitet og designs, og så ved de lige hvad jeg vil have.

Dagens no. 2 er en af Studio Calicos designere og som jeg ved at jeg har nævnt før. Jeg glæder mig bare rigtig meget til at møde hende til convention. Jeg har meldt mig til begge hendes kurser - og det var så den convention. Men jeg kan alligevel ikke rigtig finde ro til at scrappe, jeg vil ikke shoppe, så kan jeg jo lige så godt lære noget. Så mød skønne Celine her.  Jeg nogle timer til convention til at snakke med jer skønne scrappere og til at mødes med (næsten) hele mit skønne Scrapsisters team og det fører mig til dagens no. 3. Scrapsisters forum, hvor der bare sker SÅ meget fedt lige for tiden. Gode diskussioner ;-) og en masse fede tiltag, som jeg ikke kan gøre nok reklame for.

Dagens 4. indslag er en blog, en super inspirerende pige, som du kan møde her: http://dottieangel.blogspot.com/

No. 5 er en af de sider jeg ofte besøger, og et blad jeg gerne læser: http://www.boligliv.dk/

Jeg skal, med en venindes hjælp, til at lave dette skønne sengetæppe. Jeg har været på jagt efter et længe, men jeg kan kun finde et jeg vil have, men det koster langt over 1000,- kr. Så jeg håber dette bliver lidt billigere ;-) Og her kommer dagens no. 6: http://boligmagasinet.dk/article/31374

Et stort dansk scraptalent vil jeg også gerne fremhæve Didde, der bliver no. 7 i denne ned eller optælling.

No. 8 i dag er min favorit sang - jeg eeeelsker den helt vildt. Love love love it. Den kommer til at blive min no. 1, efter Jason Mraz, altså sådan en sang jeg kan høre i flere år uden at blive træt af den.


Og nu til noget mere alvorligt - scrapbooking. Det er jo dejligt, og hvis du ikke ved det, så er jeg enormt engageret og passioneret omkring det. Så dagens no. 9 er er dejligt scrapbooking link.Skynd dig ind på denne blog og red, hvad du vil have, bloggen lukker næsten helt sikkert. Doily bølgen startede her, og jeg skal love for at den rullede hen over landet. Et par trendy Scrapsisters tog dem til sig og nu er den overalt. Men jeg kan nu bedst lide der hvor de startede hos Christine, MonaMarie  - hov det var jo 3 skønne blogs i et no.

Sidste inspiration i dag.... hmmm... der er SÅ svært, der er så meget jeg gerne vil vise jer og dele med jer fra min verden, der bare er super spændende. Oh, ja, nu ved jeg hvad jeg skal vælge til dagens no. 10. Min favorit shop: http://www.twopeasinabucket.com/ Her har jeg bl.a. shoppet nogle fede digikits, der skal bruges til forskellige projekter. Og så venter jeg en ordre, hvor der også er Studio Calico mists i. Og sådan slutter vi ringen i dag, der bliver bundet en fin rød tråd. Vi starter hvor vi slutter og slutter, hvor vi startede.

Guilty pleasures er nu de bedste - ikke at jeg føler mig skyldig - !overhovedet! ;-)


Hav en skøn aften, og vi ses måske til teknik torsdag... der måske bliver til fredag.

***
P.S. Vi har kun tirsdag, og jeg er allerede blevet upopulær hos flere - og sådan er det bare at være mig, men det er fordi denne bor inden i mig :-) Så hav mig på forhånd undskyldt, for hvad jeg måtte sige og udtrykke mig omkring i løbet af ugen, og tilgiv mig, for jeg er lidt nuttet.
xoxo
Heidi

6 comments:

 1. Love "10 på en tirsdag"!! og elsker den lille djævle-pingvin og dig! Jeg er stolt af dig fordi du tør sige din ærlige mening uden at være bange for at få nogen over snuden! Kæmpe krammer!

  ReplyDelete
 2. Wow sikke et kanon og inspirerende indlæg...man kunne jo bare blive ved og ved og ved... :)) Lækkert!! Tilgi´r dig gerne, for hvad det måtte være ;).... også for den bel-øjede pingo hehe :))

  ReplyDelete
 3. Skøn lille djævle-pingvin. Den kan man da ikke andet end elske :)
  Nu er du jo en tape-chick..har du chekket Lisette/lam´s blog ud og set hvad hun har lavet med det? ;)
  Skønne 10 på en tirsdag der giver masser af inspiration :)

  ReplyDelete
 4. Tak for et laaaangt og meget inspirerende indlæg. Fantastisk læsestof. Og så alle de links til mere spændende læsning - i flere timer tror jeg.
  Ja, man kan jo ikke andet end elske dig - incl. den lille søde skeløjede djævel der bor i dig. LOL.
  Hav en dejlig dag - i morgen. For denne er snart slut.

  ReplyDelete
 5. He he! Først: Jeg bliver helt rød i hovedet :-) Andet: dem der ikke kan klare at man udtrykker sig/ siger sin mening uden at de bliver pigesure: f... dem!
  Du er SUPERPOPULÆR hos mig!!!
  Tak for lækkert indlæg!

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails