Pages

Saturday, August 16, 2008

Koncert, award og ferieFørst 1000 tak søde Anne, for den skønne award. Jeg bliver sq så rørt når jeg får en award, der er givet med hjertet.
Og så har vi været til Regatta i Silkeborg torsdag og fredag, det er altid super smukt og hyggeligt. Torsdag var vi så heldige at fange en infernal koncert. Jeg er vild med deres musik, jeg kan huske dem tilbage fra deres spæde start og selvom jeg har rundet de 30 så rocker jeg altså stadig med. Så der gik tivoli, fadøl, fyrværkeri og super god musik i den. Jeg kan jo så desværre godt mærke at jeg ikke er 29 år længere, så i dag var jeg temmelig træt efter gårsdagens udskejelser og nattens og morgenens opdateringer på scrapsisters.dk

Vi havde inviteret regattagæster (en tradition) men vi tog bare ind for at se fyrværkeri og så hjem igen.

Ikke mindst fordi vi drager på ferie i dag (kl. har passeret midnat .... igen) Jeg glæder mig så meget som aldrig før til at holde ferie, en uge i luksussommerhus på mit elskede Fanø denne gang med havudsigt, på sydspidsen ved SønderHo, hvor jeg finder min indre ro.
Jeg har scrappet en hel masse på det sidste, men det må i se efter ferien.
Pas på hinanden og scrapsisters mens jeg er væk ;o)


Heidi


4 comments:

 1. jeg kan nu også godt lide infernal :)
  god tur og få nu slappet af :)

  ReplyDelete
 2. Rigtig god ferie på min nabo-ø, ja der er rigtig skønt på Fanø, jeg bor jo kun 10 min.'s sejlads derfra, så vi tager en gang imellem en endagstur derover.

  Der ligger en lille hilsen til dig på min blog.

  ReplyDelete
 3. Rigtig rigtig god ferie til jer! Håber i vender friske og udhvilede tilbage! Glæder mig også til at se nogle gode billeder dernedefra :o)

  Knuser

  ReplyDelete
 4. Kan du have en rigtig god ferie og få taget nogle gode foto fra den dejlige ø. Uha jeg tror vi to har noget til fælles med øer. ELsker også Fanø...

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails