Pages

Monday, August 11, 2008

Det er vist på tide
Så er jeg her igen med lidt scrap. Jeg har scrappet meget forskelligt på det sidste og det har været super sjovt. Frihed? er til SQ 12 lavet en time før deadline ... ja jeg ved det vi havde laaang tid ... Jeg har lavet meget mere end ovenstående, men for at der ikke er 1000 gentagelser rundt om på nettet får i disse her og det meste af det andet kreative jeg har haft gang i kan ses i galleriet på scrapsisters.dk - der er i øvrigt rigtig meget inspiration at hente :D
Jeg er jo så også hoppet på digiscrap og kort, det er så sjovt det hele. Jeg er ikke helt op på beatet med det digi historie, men jeg er sikker på at jeg godt også kan lære :P
Nu er der endelig ferie her i huset - 3 uger *jubler* der er lige et par praktiske ting, der er udsat forlænge, der skal ordnes, men ellers er det bare hygge, en uge på mit Fanø og til sidst en uge, der sikkert står i sensommer croppens tegn. Ihhh, hvor jeg glæder mig.
Jeg har været så heldig at få en award af Jane - 1000 tak det er bare SÅ sødt af dig at tænke på mig, jeg håber vi snart ses igen.

Håber i har det godt og bærer over med mig at skabelonen til kortet ikke er kommet endnu, men i vil sikkert tilgive mig når i snart får at se, hvad vi har lagt vores kræfter i på scrapsisters.dk ;o)
Og som svar til Marolle: Jeg mener at jeg har købt den sorte blonde på kortet nedenfor i Scrapbook Fun
:) Heidi

5 comments:

 1. mange tak ;) den blonde må jeg lige lure på. Er helt vild med dit kort du har lavet :) og ja digi scrap, det er jeg sikker på du kan lære.

  ReplyDelete
 2. Vildt flot kort! Kan godt lide at du har distresset med hvid på grungebordet - det ser godt ud!

  Glæder mig til at se hvad i har haft gang i på scrapsister.dk!

  ReplyDelete
 3. Uhm... det kort du har lavet, er total lækkert :-)

  ReplyDelete
 4. Heidi, har lagt en lille "ting" til dig på min blog. Det kan godt være at du allerede har fået den.....men den er givet med "hjertet". Kig forbi når du har tid.
  Rigtig god ferie.

  Anne

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails