Pages

Saturday, August 23, 2008

Fanø


Ja, jeg kommer nok aldrig over min forblændelse af Fanø. Vi har haft en fantastisk hyggelig uge med 1000 små firnurlige historier, der skal scrappes. Det er så hyggeligt derovre og jeg finder ro, hvilket jeg havde mere brug for end jeg var villig til at indrømme.
Jeg fik digiscrappet lidt! Det er en sjov måde at scrappe på og skægt at jeg kan tage hobbyen med på ferie :)
I får lige et par stemningsbilleder.

Nu er jeg helt klar - altså kampgejsten er der - til SENSOMMER CROP nøj, hvor jeg glæder mig. Der er 1 million milliard ting, der skal gøres i min sidste ferie uge. Og der er ved at være små sommerfugle....
Tak til Kirsten, for en skøn award. Det er så dejligt at læse at i er glade for Scrapsisters.dk
:) Heidi

6 comments:

 1. Dejlige billeder, er også glad for Fanø selv om jeg kun har været det en gang. Og hvor jeg bare glæder mig til Sensommer Crop. VI ses.

  ReplyDelete
 2. Har desværre aldrig været på Fanø, men der ser dejligt ud. Det må prøves engang.

  ReplyDelete
 3. Uha hvor har du ret - det er en meget dejlig ø. Som man ikke kan få nok af. Hvor er det nogle gode billeder du har taget. Glæder mig til næste søndag ved den her tid, så er vi an kommet til Engesvang.

  ReplyDelete
 4. Dejlige billeder fra skønne
  Fanø ;-)

  ReplyDelete
 5. Hvor er det nogle fede billeder som du har fået taget. Dejligt at du fik holdt ferie, nu da du ikke selv vidste at du havde brug for det. Hav en god dag til sensommercrop.. jeg kommer jo desværre ikke, da jeg skal passe baby. knus og kram

  ReplyDelete
 6. Forrygende billeder, får helt lyst til en tur til Fanø. Herligt at møde dig og de andre "sisters" i Viborg i weekenden.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails