Pages

Friday, February 1, 2008

Scrapbook Queen 2

Så er der opdatering herfra. Først vil jeg lige sige, at jeg har forsøgt, at komme rundt på div. blogs og smide en lille kommentar. Jeg har forsømt jer lidt - dog ikke uden grund. Det går godt i min salon, Ja, jeg er jyde . . . men til jer der ikke forstår jysk - Det går overalt forventning fantasktisk godt i min salon. Det er noget af en udfordring kun at være selvstændig og intet andet, intet sikkerhedsnet, ingen garanti eller andet. Jeg har puslet i mange år og har haft forskellige webshops mm. men aldrig på fuld tid som nu. Så et kæmpe spring - det er det. Og jeg nyder hvert sekund. Også når jeg kører hjem efter at have været på arbejde i 14 timer. Det er det, der er drivkraften, at det stadig er sjovt og dagen har været rigtig god selvom den er SÅ lang.
Jeg har lavet dette LO til scrapbookqueen opg. 2. Det var en ualmindelig svær udfordring. Jeg kan ikke fordrage papirklip (at lave det) og maling arbejder jeg ikke med på min LOs. Med lidt hjælp fra Peter (der lavede skabelonen) og maling ud over det hele - VIRKELIG!! og 2-3 stykker ødelagt mønster papir - ja så lykkes det trods alt. Jeg er ikke tilfreds, men bedre held næste gang. Måske jeg havde været udemærket tilfreds, hvis det ikke havde været for malingen :) Og er i itvivl - så elsker elsker elsker jeg FANØ :)
I søndags var der crop i Odder - rigtig hyggelig dag. Gitte havde Sillohuetten med - wow siger jeg sådan en må jeg bare eje engang om 17 år når jeg bliver rig :) Den kan jo det hele, hvilket er liiiidt svært, at overtale Peter til at forstå. Det blev kun til et halvt LO for mit vedkommende, jeg skulle lige sige hej til mig mor, der bor i Odder, på kirkegården til mig Far og så blev dagen så hurtigt afbrudt af nogle mænd med en lille bold som nogle af de damer skulle hjem at se på ;o) Så vi kørte til Århus til Henriette i stedet for og planlagde cybercrop.
Jeg vil ønske jer alle en dejlig weekend. Jeg skal arbejde, men i morgen aften skal jeg se Grand Prix. Jeg er ligeglad med, at det var næsten ALLE de forkerte sange, der gik videre. Det er tradition for mig. Jeg har i nu 30 år kun misset det 1 gang. Og jeg fortryder at jeg valgte min ungdom og et diskoteksbesøg over Melodi Grand Prix - det tilgiver jeg aldrig mig selv ;o)

Og til sidst, vil jeg lige igen minde jer om CYBERCROP på scrapcatforum d. 10. februar. Det bliver SÅ godt. Der er masser af dejlige overraskelser i ærmet. Dagen er planlagt og alt er klar. Sæt kryds nu, sæt nogle andre til at passe børn, passe jer op og lave mad - så kvitterer vi med en rigtig hyggelig cyberdag.


-Heidi

9 comments:

 1. Hvor er det et LÆKKERT LO!! Også klart blandt mine favoritter... ;o)Og selvfølgelig har jeg sat kryds til Cyper-crop! Glæder mig SÅ vildt!!

  ReplyDelete
 2. Hvor er det godt at høre, at det går så strygende for dig - det må være en rigtig dejlig fornemmelse :)....Flot LO du har lavet, rigtig dejligt billede og farver og et super!! papirklip :)
  Jeg glæder mig osse RIGTIG meget til CyberCrop, og til at se hvad I har fundet på af finurligheder til os :)

  ReplyDelete
 3. Meget flot layout.
  Vi ses til cybercrop, jeg glæder mig til at være med.

  ReplyDelete
 4. Lækkert lo, dejlige farver og et fint papirklip

  ReplyDelete
 5. Lækkert layout du har lavet og et super fint papirklip.

  ReplyDelete
 6. super super flot, den var også blandt mine favoritter, utrolig flot det hele :)

  ReplyDelete
 7. super flot bidrag. selvom du ikke gør dig i det normalt,så du da sluppet rigtig godt fra det.

  ReplyDelete
 8. Dejligt at høre at det går godt jobmæssigt, og at du efter 14 timer stadig er tilfreds. Så må du jo være landet rigtigt denne gang, dejligt ;-)

  Jeg synes faktisk at det er et super LO, er helt vil med hende damen, og at den er skåret ud i det mønstrede papir, giver hende et "nationalt" Fanø udseende.Flot flot.

  Hygge fra Betina

  ReplyDelete
 9. Det er et rigtig flot LO Heidi - og tak for sidst i Odder. Jeg sidder og ønsker at det bliver et forrygende kedeligt vejr på næste søndag. Så man ikke skal have dårlig samvittighed over at scrappe hele dagen :-) Glæder mig til at se hvad i har fundet på.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails