Pages

Tuesday, February 19, 2008

Mit nye liv

Jeg har travlt - dejligt. Jeg kan godt lide, at have travlt, men for meget og for lidt. Nu er jeg ved, at komme ind i det her med, at være selvstændig på fuld tid og ved at vende mig til min nye tilværelse. Det er så nu, at jeg skal til at lære og finde rundt i min tid og gøre det jeg er bedst til - at organisere og planlægge. Så nu har jeg 2-3 ugentlige fridage, der er tilpasset min mands skema - og helt ærligt, så synes jeg næsten det er det bedste ved mit nye liv - selvbestemmelse og ikke mindst friheden. Ikke, at jeg ikke arbejder hårdt, for jeg har af og til dage på 14 timer, men det er det jeg altid har drømt om - jeg har prøvet meget og det har jeg været rigtig glad for, men jeg har altid vidst, at jeg skulle være selvstændig.
Her i huset er livsstilen blevet en helt anden, der er ligesom kommet mere ro i hverdagen og vi ar fået overskud til også, at vende vores madvaner på hovedet. Nu er der MEGET grønt på bordet, fisk, kylling og vand (og cola light ind i mellem ;) Vi har madplan og indkøbslister (fundet på nettet) til de næste 4 uger - det er bare genialt og meget meget sundt. Jeg skal tabe mig, det er ingen hemmelighed og så har vi har lige fået af vide, at min svigerfar er alvorlig syg i sit hjerte og det kan også få motivationen frem når man nu ved, at min mand har forhøjet risiko for senere, at få hjerte problemer. Virkligheden går pludselig op for en.
En lidt lettere afdeling - scrapverden. Jeg har fået lavet alle opgaverne til ScrapbookQueen og ikke ret meget andet, men det her LO har i vist ikke set. Det er mit første forsøg med embossing stemplet i hjørnet, det skaber en super effekt og helt sikkert noget, der skal prøves igen. Skitsen er fra en udfordring på scrapcat forum. Billederne er taget på vores bryllupsrejse til Santorina. Oia er den smukkeste by jeg har set på alle mine rejser til Grækenland. Utrolig fredfyldt og den smukkeste solnedgang og største tunsalat nogensinde.
Heidi


8 comments:

 1. Hvor er det skønt at høre, at det går rigtigt godt med dit nye selvstændige arbejde. Det er altid skønt, når man kan få den slags til at løbe rundt. Dejligt at du og manden også får et par dage sammen, der er jo nok at se til som selvstændig. Held og lykke med den nye livsstil med hensyn til mad også.

  Sikke et dejligt LO, det ser altså også vildt smukt ud på de fotos. Det der embrosse har jeg ikke prøvet endnu. Men det ser også super godt ud. Kan godt lide de tre små brads under billedet, det er en fin lille detalje synes jeg.

  ReplyDelete
 2. Det ser ud til at du trives med dit nye liv - og det må bestemt osse være skønt at få opfyldt drømmen om at være selvstændig :)
  Og dejligt at I midt i travlheden osse har overskud til en ny livsstil, men sådan er det jo tit at overskuddet kommer når resten går op i en højere enhed :)
  Held og lykke med det hele :)
  Flot LO - dejlige farver og billeder :)

  ReplyDelete
 3. Hej søde søs.
  Jeg har jo set LO i virkeligheden, og billedet yder det altså ikke retfærdighed. Men sådan er det jo i alt det grå. Det er så fedt at du har travlt og nyder livet.
  Knus
  Henriette

  ReplyDelete
 4. supert at du trives med dit nye liv,

  super flot lo du har lavet i skønne farver :)

  ReplyDelete
 5. Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dit nye arbejdsliv :o)

  PS - lækkert LO i nogle dejlige douchede farver (stavning?)....

  ReplyDelete
 6. Ajj hvor skønt at høre at du er landet hvor du skal. Overskuddet viser sig jo også tydligt, når man begynder at se på andre "arbejdsområder" i sit liv. Super stærkt. Glæder mig til at høre om dine små fif til en sundere livsstil.

  Super flot Lo, får da fuldstændig lyst til lige at bestille en lille ferie i det Græske.

  Vi snakkes på onsdag, kan huske det endnu LOL

  Hygge fra Betina

  ReplyDelete
 7. Super dejligt at høre at du trives med dit travle liv. Og fedt at du fortæller så åbent om dit liv - det er hyggeligt at kunne følge med og høre om det gode og ind imellem hårde.

  ReplyDelete
 8. FEDT - FEDT - FEDT
  og ikke mindst mindre FEDT
  Tillykke med dit nye liv og pøj-pøj med fremtiden.
  (kan man få et link til madplanerne)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails