Pages

Tuesday, October 23, 2007

Ni


Så har jeg prøvet endnu en konkurrence denne gang hos Multiscrap og her er lige resultatet. Jeg vandt naturligvis ikke, men jeg har endnu engang overvundet mig selv og "udgivet" et LO. Så jeg er lidt stolt :)


Jeg er snaaart færdig med mit scrapværelse, men der har været lidt drøn på med, at få flyttet mandens hypnoseklinik til Ikast. Men jeg tager en tørn i morgen, onsdag, så skal der nok komme billeder (læs den utålmodige kommentar fra søs aka. mizz kitty)
Godnat medscrappere og andre, der måtte have forvildet sig herind.
Heidi

3 comments:

  1. Rigtig stemningsfuldt LO ! Mange søde små detaljer og gode farver. Og så ELSKER jeg også Paris....det var som at stå under Eiffel tårnet igen !
    psst...og så skal du altså ikke sige "selvfølgelig vandt jeg ikke..." !!!For du laver nogle rigtig gode LOs !
    Jeg fandt også ud af via din side, hvordan jeg skal bruge mit "Frankrigkort"-papir :O) Også et fedt LO du har lavet dér !!!

    ReplyDelete
  2. Det fede ved den her hobby er, at der ikke findes rigtigt eller forkert. Derfor har du også akkurat lige så gode chancer for at vinde som alle andre:-)Dine LO's hænger godt sammen, og jeg kan godt lide dine farvevalg. Bliv endeligt ved med at deltage i diverse konkurrencer, det skønne er jo at få lavet LO'ene og tænk så, hvis der pludseligt kom en ekstra bonus ind af døren i form af en lækker gave fra en af butikkerne:-) Muligheden foreligger i hvert fald. Glæder mig til at se mere fra din hånd.

    ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails