Pages

Tuesday, October 30, 2007

Livets gang

Så er jeg her igen.


Var til søndags scrap i Odder i søndags. Det var rigtig hyggeligt og pigerne dernede er bare så søde. SÅ JEG VIL LIGE GØRE LIDT REKLAME FOR D. 18. NOVEMBER KL. 10. (Vi scrapper, spiller pakkespil og holder lidt juefrokost ;)

Jeg var ikke helt i "scrapper" mode i søndags. Jeg kunne slet ikke samle mig om mit scrapning. Jeg har så nu siddet og kigget på mit LO igen og nu er det færdigt. Det er da blevet meget anstændigt. Det kommer ikke helt til sin ret her :) Billedet er et af mine ynglings motiver fra mit Fanø. Kendere vil vide, at jeg er vild med Fanø - alt, hvad der har med Fanø at gøre. Mest er det nu nok den ro jeg får derovre. Vandet og stemningen. Gid jeg kunne leve af det.... Men det jeg jo desværre ikke lige nu.... Jeg leder stadig efter et af de der jobs. Jeg har været til en enkelt samtale, men blev valgt fra. That's life.... der skal bare gerne snart ske noget....

Jeg få forhåbentlig mere gang i mine små forretninger igen. Jeg har altid haft gang i noget for mig selv med forskellig succes.


God aften derude.


Heidi
2 comments:

  1. Enkelt, men stilfuldt, flot doodling ved hjørnet og måden den kommer på i feltet med blomster og god detalje med fiber om bogstaver..

    ReplyDelete
  2. Rigtig sødt LO, rigtig fint farvevalg, passer rigtig godt til billedet og stemningen.
    Ser super godt ud med de stempler der går ind over...

    Hygge fra Betina

    ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails