Pages

Wednesday, October 24, 2007

Mit scrap værelse
Så er jeg næææsten færdig med mit lille scrap rum - og der er rigtig hyggeligt og skønt, der skal jeg nok finde mig til rette. Jeg mangler noget på væggene, men mon ikke mine mest stolte værker kommer op :) Jeg har lige bestilt nogle bokse til alle de små dimse dutter. Så kan jeg komme endnu mere på plads. I hjørnet har jeg et lille springvand - det er rigtig hyggeligt og feng shui agtigt, men det er ingen hemmelighed, at jeg er vild med vand og er sikker på, at jeg kommer tilbage som delfin i næste liv. Så nu er jeg klar og kære alle med scrappere i er meget velkomne til, at komme og låne mit scrap hjørne ;o))
Manden har haft sine første klienter i hypnose biksen i Ikast. Det er så dejligt både for mig og dyrene at han ikke har klienter rendene i vores hjem længere. Jeg tror også han nyder virkelig at have sit eget - sådan helt rigtigt ude i virkeligheden...

...Virkeligheden har også ramt mig. Jeg læser til Socialrådgiver - jeg startede i praktik på en kommune , men er stoppet. Det var ikke rart, at være der. Det var ikke arbejdet - det var rigtig givende og spændende, men at få af vide, at man er for tyk og blive frosset ud, at blive bagtalt og meget mere - det vil og kan jeg ikke. Jeg har været helt nede 2 gange (læs: på lykkepiller og fundet ud af, hvad de sorte huller består af) og jeg VIL ikke ned igen, derfor valgte jeg at stoppe. Jeg tager orlov - finder et job, tjener lidt penge, får mig en pensionsopsparing og finder mig selv igen. Starter jeg på studiet igen bliver det på deltid.
Så har nogen derude et job de mangler besat så er jeg klar :) Jeg har lavet næsten alt i hele verden så jeg kan det meste ;))

That's it!
Heidi

6 comments:

 1. Wauw for et scrapværelse!! Bare det var mig!! Ak ja, det bliver nok mig en dag.
  Vi har jo snakket om det andet, så det nævner vi ikke her! Men bestemt, hvis der er nogen der har et extra job, så skal de endelig kontakte Heidi!!! Vi ses på søndag til scrap på Biblioteket i Odder. (reklame...)
  Knus fra lille søs

  ReplyDelete
 2. Lækkert scrap værelse du der har fået dig, som Henriette skrive, ja bare det var mig :0)
  Ang. Job, de mangler somem tider der hvor jeg er , men det er hårdt arbejde,da man står op det meste af dagen.. Det hedder Mozami, de slicer og pakker pålæg, men man får en ok løn.. Det var bare lige et lille tip.. :0)

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Underligt...jeg skerv da en kommetar i går aftes....gad vide hvad der er sket der.....Hmmm..nå må prøve igen, men er ikke den bedste til at huske...

  Vidste at jeg havde set dit navn et eller andet sted, da jeg skrev det på Scrap-Is-Fun.
  Fot flot scrapværelse du der har fået dig, er ikke spor midsundelig...nej nej ;-)

  Bliver så vred når jeg læser at mennesker behandler andre på den måde, hvor er respekten for individet....og så lige netop i dit fag, et humanistisk fag, hvor man/jeg forventer at man er rummelig af alle steder.
  De skulle skamme sig....

  Godt for dig, at du har kunnet mærke efter hvad der er godt og skidt for dig, du er gudskelov ikke kommet derud hvor man ikke kan sige fra mere. Flot.

  Hygge fra Betina

  ReplyDelete
 5. Jeg synes det er super flot, at du har været i stand til at sige fra på dit arbejde. Den slags beslutninger er absolut ikke nemme. Men udfra det du skriver, så tror jeg bestemt, at det er den rigtige. Det gør så ondt, når andre bliver behandlet sådan. Håber du finder et godt sted at arbejde.
  Hvor er det skønt med sådan et scraprum. Glæder mig til at se det, når det er færdigt. Med hensyn til ophængning på væggene, man kan jo få rammer i 30x30 - måske det var en ide at få nogle af dine egne LO's op i sådan nogle:-)

  ReplyDelete
 6. Uha det må være skønt med et RIGTIGT scrapværelse :)
  De såkaldte "kollegaer" du har haft ville jeg meget nødig møde som klient - der er vist ikke meget rummelighed at hente der :/..og hvor er det trist at din praktik skulle ende på den måde - men godt du fik sagt fra i tide :)
  Al mulig held og lykke med jobsøgning..og med livet i det hele taget ;)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails