Pages

Sunday, March 24, 2013

I have been cheating...

.... On YOU with instagram - I'm kinda sorry, but it's so easy and fun ;) Here's what I been up to lately. Besides this, I can tell you that I'm coming out with new online workshops and is about to open a new website, just by me, to show off my other creative-ness :) Can't wait.

Jeg har været dig utro med Instagram. Jeg er ikke super ked af det, for det er nu altså et herligt sted. Her er et par sneaks af, hvad jeg har lavet af kreativt på det seneste. Derudover kan jeg fortælle at der snart kommer to-tre nye kurser på Scrapsisters, at jeg har planlagt en fed fødselsdag for Scrapsisters og at jeg inden længe åbner et helt nyt site, der er mit eget, hvor jeg viser, hvordan jeg også er kreativ.... med mere ;-)

Last week in Lifebook 2013 I got in touch with my uglyness.
I sidste uges Lifebook kursus var jeg i kontakt med min mørke side.I found my late fathers old typewriter, and it's working *yey*
Jeg har fundet min fars gamle skrivemaskine, og den virker, det giver sådan et cool touch.

 I got deeper into Pop Art - and I still love it. The Angel is of course mine.
Jeg har igen været på Pop Art kursus, denne gang er jeg dog ikke så begejstret. Men jeg har fået lavet en super fed engel. Jeg er stadig ret vild med det lærred maleri.

Hvad mon du har lavet?
Er du på Instagram?

Happy SUNday
Heidi

4 comments:

 1. Ja, det er jeg på instagram. :)
  Jeg hedder jvss92..

  ReplyDelete
 2. Wauw hvor dejligt kreativt, skønne farver og glade Quinds :0)

  ReplyDelete
 3. Vildt flotte billeder i har lavet! Jeg er ikke på instagram og jeg aner ikke hvad det er så det må jeg finde ud af en dag. Men jeg er vist lidt gammeldags og langsom for jeg er heller ikke på facebook. Jeg synes jeg bruger rigelig tid på blogrundfart.

  ReplyDelete
 4. Det var sgu en dejlig malerweekend vi havde :)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails