Pages

Thursday, September 8, 2011

10 ting jeg elsker ved Grækenland

1. Ægtheden
Der er beskidt rundt omkring. Det er et land i krise og rigtig mange af de små butikker og tavernaer uden for byen er lukket. Men midt i turistkaosset og uden byplanlægning har grækerne fundet sig til rette og slået sig ned. Der er bygget hoteller omkring dem og i dette tilfælde en stor ny kirke på den ene side og et luksushotel på den anden side. Og her finder de glæde i enkelheden. 


 2. Den græske mad
Især deres måde at tilberede lam er jeg vild med og selvfølgelig de mange forskellige og fantastiske fetaer, olier og tzatzikier.

3. Billeder til scrap


4. Havet


5. Shopping i de små gader
Jeg fik ikke shoppet vanvittig meget; Et par bukser, natursvamp, en hat, lidt gaver og masser af krydderier og selvfølgelig en taske.

6. Folket
 Når jeg rejser så elsker jeg at møde andre mennesker. På denne ferie var det både dejlige danskere og herlige grækere der stjal mit hjerte.

7. Fest
 Onsdag aften var der BBQ på hotellet. Sikke en herlig fest. Alle var ude at danse - inkl. undertegnede og det var så sjovt at danse Greek Style og sige "OPA" for første gang. 

8. Stilheden
 Vi farede vild, som i ingen ved, hvor vi er. Skiltene er på græsk, alle digital signaler var væk og det samme var vi. Vi var sikre på at vi kørte mod nord - vi kørte stik syd" Det var en fed fornemmelse. Midt i det hele gjorde vi holdt ved endnu en lille kirke. Da jeg steg ud af bilen slog stilheden mig. Der var ingen vind, ingen biler, ingen cikader intet. Jeg har aldrig været på så stille et sted som lige her. Fantastisk.

9. Strandliv


10. Farverne og duften
Du kører igennem bjergene og pludselig slår citrusduften dig, dem skifter til jord, oliven, hav og over lime, solbrunhud, klor og lam der steger over åben ild.

xoxo
Heidi


7 comments:

 1. Sikke skønne billeder!!!

  Min mand og jeg var i Athen på bryllupsrejse for 2 år siden, og jeg må sige, at det ikke er sidste gang, at jeg besøger Grækenland! Ja, den græske mad er lækker!!!

  ReplyDelete
 2. Min kæreste har været i Grækenland flere gange, og han er også meget begejstret... Det skal helt sikkert prøves en dag :) Og det ser jo skønt ud! Dejligt I havde en god ferie ;)

  ReplyDelete
 3. Stort velkommen tilbage.
  Jeg er så enig med dig.. jeg eeelsker grækenland af mange af de samme grunde som dig. Har du prøvet at være til græsk messe en søndag formiddag? Hvilken stemning. Det plejer jeg at gøre, mens familien sover videre ; )
  Vi har været i Grækenland så mange gange, at jeg ikke har tal på det...Jeg ELSKER Grækenland.

  ReplyDelete
 4. Dejlige billeder og dejlig læsning...God weekend.
  Mvh Anja

  ReplyDelete
 5. Uhh now I really wanna go on vacation!!!!

  ReplyDelete
 6. hvor ser det bare SÅ dejligt ud! og super lækre billeder, du jo en haj til det!
  Har aldrig været i/på ?! Grækenland, men får da helt lyst til det nu :)

  ReplyDelete
 7. Skønne, skønne billeder!

  Åååh, hvem der bare var i Grækenland lige nu. Jeg har endnu ikke været der, men det står på ønskesedlen :-)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails