Pages

Sunday, August 7, 2011

At scrappe

I Scrapsisters Scrapklub fredag aften havde vi det super sjovt.Jeg blev udfordret til at tage alt mit papir i en bunke og vælge nr. 5, 7 og 11 og bruge.

Og det ligger her endnu. Kigger på mig, håner mig og venter på at Didde kommer og scrapper det for mig.

Håber i har haft en skøn weekend og måske afslutning på ferie. Jeg er optaget af tanker om jeg skal forsætte min uddannelse, om jeg kan/skal/vil/tør [indsæt seriøst tænkende smiley her] Jeg er en "fri fugl" meget selvstændig, men måske det er på tide også at tænke 20 år ind i fremtiden - selvom ord som pensionsopsparing, 8-16 job og andre voksen ord er meget utiltalende. Hvilket job/uddannelse har du og er du glad for det?

xoxo
Heidi

7 comments:

 1. Dejlige ting du har fået lavet - og en supergod måde at blive udfordret på, den med papirbunken !! Glæder mig til at se hvad du får ud af det :-D

  Job og uddannelse ?? Jeg er oprindelig uddannet køkkenassistent indenfor den offentlige forplejning, men tog så på et tidspunkt den tre-årige uddannelse til Levnedsmiddeltekniker oveni (og arbejdede som sådan i ca. 15 år).
  I dag er jeg deltids-køkkenassistent på Samsø Højskole - og bruger stort set resten af mine vågne timer på min butik - hvor jeg har gjort min hobby til min levevej.
  Så ja - jeg bruger (en del af) min uddannelse stadigvæk - og er faktisk glad for det :-D
  Som man fik tudet ørerne fulde af som ung: "Det er altid godt at have noget at falde tilbage på" - og her har en uddannelse indenfor madlavning vist sig at være en god ting - der er nemlig altid nogen der er sultne, så jeg har stort set aldrig gået arbejdsløs :-P

  ReplyDelete
 2. Super flot LO. Jeg er ked af jeg ikke kunne være med i scrapklub, det plejer at være så hyggeligt.

  Jeg er ved at tage min studentereksamen (bliver student næste sommer, som 25-årig), så jeg er vist ikke den rigtige at spørge om uddannelse og job :-P

  ReplyDelete
 3. Det er et rigtig flot layout, du har lavet. Der er SÅ mange fine detaljer.
  Jeg er pædagog i en SFO. Nogle dage elsker jeg mit job og synes, at jeg er den heldigste i hele verden. Andre dage overvejer jeg, om jeg skal finde på noget helt andet.. Sådan tror jeg det er for de fleste.
  De perioder hvor det er hårdt, drømmer jeg også om at være en fri fugl og om et års kreativt orlov ; ) !

  ReplyDelete
 4. Hvor er det et sejt LO... så mange skønne detaljer og lækre farver.
  God søndag aften!!!

  ReplyDelete
 5. Fantastisk layout.

  Uhh tunge overvejelser. Jeg kunne godt tænke mig flere forskellige uddannelser og kan drømme lnge om det indtil virkeligheden sniger sig ind og minder mig om min økonomi :o)

  ReplyDelete
 6. Jeg er klar til udfordringen - det er da nogle gode papirer du har fundet frem! Bring it on!
  Lækkert LO med så mange dejlige detaljer!
  Jeg har en laaaang uddannelse som cand mag i engelsk og humanistiske designstudier! Jeg bruger den ikke så meget i mit daglige arbejde, men er superglad for at jeg har den. Pøj pøj med overvejelserne

  ReplyDelete
 7. Det er et skønt LO. Er det englehudstape du har sat på også? Jeg er på barsel pt. og har ikke andet end min 10. klasse. Men jeg glæder mig til skolebænken igen. Vil forsøge at komme ind på PAU udd. (Pædagogisk Assistent Udd.) når min barsel er slut om 10 måneders tid. Jeg ville gerne uddannes pædagog, men vores økonomi (min mand er førtidspensionist og arbejder i SFO) kan ikke bære mig på seminariet, så jeg må gå en anden og nok lidt længere vej, men skal nok nå i mål en dag :) Jeg har selv valgt at gøre tingene lidt omvendt, og på nogen områder, mere besværlige, men jeg har også fået fordele ud af det.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails