Pages

Thursday, March 18, 2010

Layouts

Kære læser,

der er vild travlhed her. Jeg er næsten alene på Scrapsisters og der er ret mange ting lige nu, jeg gør hvad jeg kan!!

Jeg deltog også i konkurrencerne til convention med disse bidrag. Jeg er et konkurrencemenneske, MEN jeg har tænkt over at det er egentlig lidt underligt at konkurrere om noget så personligt som stil. Hvad er et godt layout? Hvad er et vinder-layout? Jeg dømmer jo udfra noget helt andet end dem jeg talte med det om, da vi stod og vurderede. Så mit spørgsmål er om man generelt kan kæmpe om en scrap 1. plads?


Ingen tvivl om at jeg bliver udfordret, og derfor deltager jeg gerne, men jeg tror lige jeg tænker lidt videre.

Dette layout er lavet for at INGEN skulle kunne se at det er mig, der har lavet det. Der er ingen babyer eller hundehvalpe, og så faldt det ret meget igennem bland alle de andre layouts.

Det næste layout er jeg selv meget glad for. Jeg har formået at få den stemning frem jeg gerne ville - og så har jeg hæklet, efter Evas skønne opskrift på magasinet.

Hav det dejligt derude.

Heidi

11 comments:

 1. Hvor er det rigtigt det du skriver. Vores personlige stil er jo så forskellig rundt omkring, så hvad er det der gør, at der altid findes en vinder?!?!... Det er vel når man ser noget man selv synes er flot, harmonisk, gennemført osv....

  ReplyDelete
 2. Dejlige layouts. Det crackle paint ser kanon godt ud.

  ReplyDelete
 3. Smukt formuleret, og fantastiske layouts! Er vild med din hækling!

  ReplyDelete
 4. Du har så fuldstændig ret ang. konkurrencer og vurderinger!
  Fantastiske kort og layouts du har lavet!
  Jeg er så vild med dit turkis layout "Harmoni", der er så mange fede detaljer og finesser. Smukt!

  ReplyDelete
 5. Super skønne LOs :o) Jeg synes også, at du har helt ret mht. konkurrencer - og egentlig er det vel vigtigtst, at man selv er tilfreds med det, som man laver? Hav en dejlig dag :o)

  ReplyDelete
 6. Super super lækre projekter som altid. Og der er så mange fine detaljer, synes jeg har kigget lææænge nu, men bliver ved med at finde noget nyt :)

  ReplyDelete
 7. Synes også dit harmoni-LO er fedt, lige mine farver...mon billederne er græske, ligner ikke noget fra en dansk baghave !
  Rigtig mange skønne detaljer, fedt med hæklingen og chipboardsenes forskellighed.
  Jeg er ikke konkurrencemenneske og har derfor aldrig deltaget i disse LO-udfordringer, måske dybest set af den grund du omtaler. Alle de LO'er der var repræsenteret var jo flotte hver for sig.

  ReplyDelete
 8. Nææ - ret beset kan man vel ikke finde en vinder i en scrap-konkurrence, netop fordi det er så personligt og individuelt.
  ...og det er nogen rigtig skønne og stemningsfulde LO'er du har lavet ...selv uden hundehvalpe og babyer ;D

  ReplyDelete
 9. Nej, den er svær, men man vinder vel fordi et flertal har samme smag eller er blevet inspiret og imponeret. Jeg kan selv godt finde på at stemme på noget langt fra min egen stil.

  Flotte ting du har fået lavet. Elsker detaljerne på Harmonie-layoutet. Rigtig lækkert. Lige sådan noget jeg kunne finde på at stemme på når man kommer til at fordybe sig i arbejdsprocessen og måske undres.

  Ha´ en dejlig weekend

  ReplyDelete
 10. Lækre ting du har lavet. Er især vild med det nederste layout - ikke mindst den hæklede kant.

  ReplyDelete
 11. Du kender jo fuldt ud min holdning til at konkurrere om scrapperiet. Jeg hader idéen om, at der skal findes en vinder med mindre det foregår ligeligt ved lodtrækning.

  Dine sider er dejlige, og det er jo fint ind imellem at scrappe noget andet, end det man plejer at scrappe ;o)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails