Pages

Friday, January 1, 2010

Happy Happy nytår

Så kom det nye år, det nye årti og jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kreativt år.

Jeg har fået den skønneste hængemappevogn i julegave og 24 lommer rummer mit papir, inddelt i serier og firmaer. Jeg har ikke mere papir end der kan være i dem, for jeg bruger mit papir, så er der altid plads til de nye lækre papirer. Jeg glæder mig meget til at se hvad der kommer i foråret. Lige nu er det lidt sløvt, da jeg ikke er til hverken jule- vinter- eller valentinespapirer.

For tiden står den på overblik i mit kreative univers. Jeg rydder op i mine ting og projekter, så der er plads til de ting jeg elsker og de projekter jeg har lyst til.

Udover at skabe ro i mit scrapværelse, leger jeg med clipboards, og det er super sjovt. Min inspiration er bl.a. Henriettes kalender, der kan ses [her]

Og tjek denne video


Det var min note til denne, årtiets første dag.

Take care!

5 comments:

 1. Uhh, sådan en mappe ønsker jeg mig også. Men jeg kan nok ikke have alt mit papir i... Hmm jeg ville ønske, at jeg var lige så god som dig til at bruge op før jeg køber nyt.
  Den video ser spændende ud... Nyt behov ; )
  Godt nytår til jer.

  ReplyDelete
 2. Godt Nytår til jer begge! Skønt at starte med en gang oprydning - det burde vi vel alle gøre, så der er plads til nyt :-)

  ReplyDelete
 3. Rigtig godt nytår til dig osse :)
  Go' idé med sådan en oprydningsstart på året - både i scrapsagerne, men måske osse i den kreative del af én selv, så der kan blive plads til nye kreative tanker og idéer :)

  ReplyDelete
 4. Jeg er til jule- og vinterpapirer, men jeg er med dig: jeg glæder mig virkelig til de nyheder, der kommer.

  Det er altid dejligt at få ryddet op og ud, så der bliver plads til det nye og til nye kreative ideer.

  ReplyDelete
 5. jeg blev også meget inspireret af henriettes clipboard kalender. jeg har et par stk liggende endnu, så jeg må se hvad jeg kan finde på med dem :)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails