Pages

Tuesday, January 5, 2010

Årets første layout

Jeg forsætter min udfordring af mig selv, jeg vil afprøve nye teknikker, nye stile m.v.
Flere har spurgt efter min "stil" som jeg ikke har. Men jeg kan lide at scrappe" vintage with a twist" Det er en let vintage stil med et strejf af noget freestyle, noget der ikke passer ind i den rendyrkede vintagestil. Jeg skal forsøge at forklare det bedre med et layout næste gang jeg får scrappet i den stil. Det er Henriettes opfindelse.
Årets første layout er færdigt. Et nytårslayout til min elskede med små livbekræftende affirmationer.
Jeg synes det er blevet meget fedt, men uha jeg får det skidt når tingene ikke rører ved hinanden :) Men dette var så dagens udfordring til mig selv. At fylde et LO fra kant til kant med et stykke mønsterpapir, der er længe siden jeg har prøvet det.

Jeg har fået en hængemappevogn og lommer i julegave af min søde mor. Alt papir er nu ryddet op og sorteret efter serier og mærker. Der er så skønt og nemt at finde.

Jeg har virkelig fået ryddet op i alle skuffer og skabe. Jeg vil lige vise en af mine små ting i mit værelse. En væg med søde gaver, kort og beskeder fra børn, scrapverden, etsy og andre søde piger.

Mine hylder med de skønne farver.

I julegave fik jeg også mine mormor og morfars bryllupsfoto og så dette billede af min far. Billedet er taget af en dygtig fotograf og er taget til en af de bøger min far var med til at skrive. Og måske det sidste billede taget af ham inden han døde. Jeg bliver altid lidt sentimental til nytår og savner min far ekstra meget. Der er så mange ting jeg skal have talt med ham om, fortalt ham og vendt med ham. Jeg "taler" med ham på kirkegården, men jeg mangler altså noget feedback :)

Til sidst et lille sneak peak til den kommende udgivelse af http://www.scrapsisters.dk/

En lille tanke: Blogger du mest for din egen skyld eller for at vise det du laver og dele dine intelligente tanker med andre?

7 comments:

 1. Er vild med dit layout! :)
  Blogger jeg for min skyld? Ja nu gør jeg. I starten var det for at få kommentarer, men nu er det ligeså meget "min samling" for mig - fx har jeg en online dagbog over december 2009, eller nåh ja, noget af december, men det er det der fungerer for mig tror jeg!

  ReplyDelete
 2. Det er et super cool layout, men jeg kan sagtens følge dig i det med, at det er vanskeligt, når tingene ikke rører hinanden. Jeg tror, det er super vigtigt ind imellem at prøve grænser og gøre noget, der dybest set "provokerer" en. Flot resultat.

  Jeg ville lyve, hvis jeg skrev, at jeg udelukkende blogger for min egen skyld. Det gør jeg også, men jeg blogger også for det medspil og modspil, det skaber. Jeg elsker, når folk kommenterer på ting på min blog, det skal jeg gerne indrømme. Samtidig blogger jeg også så familie og venner i DK har en mulighed for at følge med i vores liv i det tyske. Endelig blogger jeg, fordi jeg ikke skriver dagbog, og så kan bloggen passende have dobbelt funktion.

  ReplyDelete
 3. hvor ser det dejligt ud i dit scrap værelse :)
  jeg blogger fordi jeg ikke kan lade være. Det giver mig lyst og drive at lave noget hele tiden, så jeg kan vise det på bloggen. Og når man får dejlige kommentarer er det det hele værd. Jeg kan også godt lide at have det hele samlet, det jeg laver, så det er også for min egen skyld.

  Jeg kan godt forstå du savner din far på denne tid, og dejligt med sådan et godt billede.

  ReplyDelete
 4. Jeg måtte smile da jeg så du skrev at du fik det dårlig over at det ikke røre ved hinanden, fo rlige nøjagtig den følelse sad jeg også med..Men hvor er det sejt at du tør give dig i kast med det. Det er jo blevet superflot! Jeg prøver også at udfordre mig selv men det er mere med farver og papirer jeg ikke er vild med. Deriblandt BG samt glimmermist :)
  Om jeg blogger for min egen eller andres skyld? Tja jeg tror det er en kombination. Jeg sys det er enormt hyggeligt at blogge, at læse kommentarerne, samt at se tilbage og tænke..nåe ja.

  ReplyDelete
 5. Dejligt og anderledes layout. Fedt du tør hvor det driller. Skønt at høre om twisten.

  Suk i rydder alle sammen op. Det ser så dejligt ud men jeg er snart sikker på, i gør det for at give mig dårlig samvittighed ;o)

  Jeg blogger både for min egen skyld, for at dokumentere for mig selv at jeg nogen gange laver noget, men der er jo også noget dejlig let og socialt over det. På en eller anden måde synes jeg også jeg skylder, når jeg snager så mange andre steder :o)

  ReplyDelete
 6. Fedt layout - og jeg ville have det helt lige sådan hvis jeg lavede noget hvor tingene ikke rører ;)..men har nu sat mig for at 2010 skal være året hvor jeg prøver lidt nye ting af, tror det kan blive rigtig godt :)
  En stil ??...hvad er det nu det er ..??...nåå jow, det er det, alle de andre har, men bare ikke mig *G*
  Jeg blogger for min egen skyld - for at få feedback på det jeg laver og jeg synes det er skønt både at få men også give kommentarer, så det er vist sådan både og :)

  ReplyDelete
 7. Skønt at du udfordrer dig selv til, at prøve noget nyt. Det bliver så kedeligt, at hænge fast i den samme stil og aldrig prøve noget andet!
  Sikke en dejlig orden du har, det gad jeg altså godt, hvis jeg kunne finde ud af, men har efter 47 år opgivet. Jeg kan bare ikke finde ud af det ;)
  Blogger jeg for min egen eller andres skyld?? Tjaaa, det er vel både og! Jeg ved der er nogen, som elsker at se hvad jeg laver, bla. min mor og svigermor! Men det er nok mest for min egen skyld, at jeg blogger.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails