Pages

Friday, December 18, 2009

Hjælp det er jul!

Så blev det tid til et nyt profilbillede, det er mig i dag, helt naturlig. Ikke så dårligt for en, der snart bliver 29 for gud ved hvilken gang...fjerde tror jeg ;-)
Jeg har været kreativ, men ikke så meget som jeg ville ønske. Der har været utrolig meget Scrapsisters arbejde de seneste uger. I morgen, lørdag kommer BFF Line og så skal vi jule-klippe-klistre. Billedet her er ca. 26 år gammelt, Henriette og jeg er totally cool.


I sne og slud skal julepakkerne ud. Og det kom de i går. Hold da op, hvor var køen i vores lille posthus lang, og nøj hvor var alle kunderne trætte af mig, i alt fald dem, der stod bag ved mig. 28 pakker blev det til og en stabel julekort.

Og sne har vi fået. Lige tilpas! Helt perfekt julevejr. Og jule rykker nærmere...julestemning siger du? Hmmm... Det hjalp lidt at se John Grishams Hjælp det er jul her til aften.

Et enkelt LO som jeg ikke har vist endnu. Samson leger couch-potato. Da jeg scrappede dette sammen med Henri, havde jeg byttet om på titlen, så det blev potatocouch --> Kartoffelsofa, total uden mening, men alligevel var vi flade af grin.
Hav en skøn snefyldt weekend.
Heidi

8 comments:

 1. Sikke et flot billede af dig. jeg er vild med dine layouts. Det med dig og henry i bad, kom jeg til at tænke på sangen "if i could turn back time" med Cher :) Det er en fed stil du har fået på din layouts...loooove it :)
  Og jo tak med sneen...men her er ingen :(

  ReplyDelete
 2. Elsker det bildet :D

  Og flotte layouts:)

  Ha en riktig dejlig weekend:)

  ReplyDelete
 3. Haha, næste gang sender du bare manden afsted til posthuset med juleposten, det gjorde jeg. Så var det ikke mig folk blev sure på ;-)

  Er tosset med det nederste LO. Du har ret godt styr på det med lag-på-lag. Det ser fedt ud!

  ReplyDelete
 4. Jamen det var da et nysseligt billede du har fået lagt på ;)..du ser såmænd ikke en dag ældre ud end .......29 :P
  Flotte layouts - især det sidste :)

  ReplyDelete
 5. Skønt billede af dig ;-) Du ser ski´ godt ud :D
  Super flotte LO´s også, er vild med "vovse-LO´et", det er super flot lavet med alle de materialer og lag! God weekend :)

  ReplyDelete
 6. Jamen du har ret, 29 ville jeg da helt sikkert skyde på. Lækre layouts du har lavet. Jeg er hlet vild med den ternede baggrund op det øverste.

  God weekend

  ReplyDelete
 7. totalt lækre layouts og profil billede :) god 4. søndag i advent, og tak for gaven :)

  ReplyDelete
 8. Det er et dejligt billede af dig.En gang imellem må man jo ryste posen og få et nyt billede.

  Dejlige layouts begge to - det er hyggeligt at I har kendt hinanden så længe, at der findes sådan nogle billeder af jer.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails