Pages

Tuesday, July 7, 2009

Done

Jeg har slet ikke kunnet få dette LO til at fungere. Jeg har flyttet rundt på det i en uendelighed og alligevel er det ikke blevet som jeg først havde tænkt det... sådan er det altid - Kender du det? Layoutet har fået sit eget liv og er blevet sådan :)

Der er stadig masser af frustrationer her og det er sikkert det, der er gået ud over min scrapping...

God tirsdag aften.

7 comments:

 1. sikke et godt foto sødte.. og hvor er det papir med kronerne da fantastisk.. !! Og så er jeg altså også vild med den perleswirl.. Håber at alting snart ser lysere ud for dig.. knus og kram

  ReplyDelete
 2. Et skønt LO, sjovt foto, gad vide hvad i har haft gang i ;-)Jeg kan nu også rigtig godt lide dit LO, men kender det alt for godt selv, med ikke liiiigeee at være helt tilfreds.

  Jeg håber inderligt at du får styr på det du går og tummler med, det er ikke til at holde ud hvis det begynder at fylde i hele hverdagen.

  Jeg er så game d. 21 juli, glæder mig til at vi ses...
  Stort knuz

  ReplyDelete
 3. Flot layout du har lavet. Jeg kender godt det med at et layout ikke rigtig spiller og det er bare ENORMT frustrerende :)

  ReplyDelete
 4. åh hvor jeg kender det. Både det med at det ikke liiige bliver sådan som jeg havde tænkt mig først, og at det ikke gider som man selv vil, når der er en masse andet der kører rundt i hovedet. Nogen gange lader jeg være med at scrappe i de perioder, fordi jeg ved jeg bliver irritereret på mig selv, over jeg ikke kan gøre det godt nok ( i mine øjne).
  Men det her layout er da bare fantastisk! billeder fænger med det samme, super :)

  ReplyDelete
 5. jeg synes du har formået at skabe harmoni både i farver og pynt , så det stadig er det smukke billede der er i focus

  ReplyDelete
 6. Kender det godt det der med at det ikke vil fungere. Man har den der gode ide oppe i hovedet og det vil bare ikke ned på papiret...
  Jeg synes nu at LO'et er blevet rigtig flot. mange fine detaljer.
  Hav en god weekend.

  ReplyDelete
 7. Hej Heidi, Så fandt jeg frem til din blog :-)Jeg kender godt det at man ikke rigtigt kan få det ud som man har inde i hovedet - men jeg synes nu at dit layout er blevet smukt! Jeg glæder mig til at møde dig til Sensommer crop.
  Pia

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails