Pages

Monday, November 28, 2011

Om advent

Så har jeg vist fået pyntet til jul - part I

Jeg skal sikkert lave mere julepynt, sådan for hyggens skyld.

Jeg overvejer stadig om jeg skal blogge hver dag i december, jeg har egentlig ikke lyst til at tvinge det frem, på den anden side, så er det super hyggeligt, på den tredje side, så har jeg min december daily som min dagbog, men i en helt anden dimension så har jeg lyst til at blogge. Forvirret  - me too ;)
Blogger du hver dag? Hvad har du gjort dig af tanker?

Jeg har lavet dette lille banner, som du kan snuppe til din blog. 


I år bytter jeg adventsgaver med Scrappers By Choice, Herning scrapperne og med Henriette. I søndags fik jeg dejlige gaver, dem fra Heidi og SBC vil jeg ikke vise, hvis der nu er gengangere, så vil jeg ikke afsløre noget.

Fra Henri fik jeg lige præcis de farver jeg manglede til art journaling/she art. Det er bare så hyggeligt og jeg skal nok vise noget, når jeg er blevet "god nok".

 Men skønne farver - ik'?


Happy mandag.
xoxo
Heidi

8 comments:

 1. Selv tak søde :) jeg glæder mig til at se hvad du får lavet

  ReplyDelete
 2. Jeg har det ligesom dig. At blogge hver dag til jul, skal ikke være et stress moment, men jeg synes, at det har været sjovt/hyggeligt de andre år. Så jeg hopper med ; )

  Skønt med nye farver og flot lavet med sort/hvid/farve fotoet...

  Jeg vil se frem til at se siderne fra din bog.

  ReplyDelete
 3. Lækker lækker julepynt! Skønne farver :-)
  Jeg vil forsøge at blogge hver dag i december - tiden er til blog, men ikke til scrap - så er lidt spændt på om det kan lade sig gøre.
  ifversen/ Didde

  ReplyDelete
 4. Hvor skønt med advent gaver :)
  Spændene med de farver... ;)

  Jeg blogger ikke hver dag, ved at hvis jeg lagde planer om det ville jeg skulle lave noget perfekt at blogge om hver dag, og jeg vil hellere bruge julen til at hygge og så blogge når jeg har noget at blogge om :)

  ReplyDelete
 5. Hvor dejligt med de helt rigtig farver, og fedt billede : )
  Jeg prøver at være med igen i år, det var bare så hyggeligt sidste år at blogge hver dag, og ikke mindst at se og følge med hos alle der fortalte, og viste deres sjove-flotte-spændene julepynt og juletrationer.
  Glæder mig til at se og følge med i din jule Daily : )

  ReplyDelete
 6. Dejligt at få det man ønsker/mangler. Og sikke et dejligt billede af dem.
  Jeg syntes det var så hyggeligt at juleblogge sidste år, og jeg fik lært så mange dejlige scrappere at kende netop på den måde.
  MEN, men, men.....Jeg kan ikke nå både at blogge så meget, leve et alm. familieliv og så også være kreativ med scrap. Og så mine "nye projekter" også....så jeg lover intet - men jeg VIL bare så gerne være med igen i år.
  Måske ender det med en form for dagbog over hverdagen, kombineret med de traditioner vi har her. Og billeder af pynt og potteplanter....
  Sidste år var der ikke meget scrap på scrapbloggene - men rigtig hyggeligt. Så selvfølgelig skal du være med......og så lave din julebog samtidig. Ikk ?

  ReplyDelete
 7. Hvor ser din vindueskarm hyggelig ud, det er så dejligt at begynde at jule, den måde du har behandlet dit billede med farver er ret sej.
  scrap hver dag i december, jeg har lyst, jeg havde jo ingen blog sidste år, så ved ikke rigtig hvor ophængt man vil føle sig, men hvis jeg melder mig til, og det smutter, så ved jeg, jeg vil have dårlig samvittighed, så vil jeg heller prøve, uden at have lovet noget.
  v.h. morkaren.

  ReplyDelete
 8. Du ved jo, at jeg blogger hver dag frem til jul, og det er bestemt ikke af tvang. Det giver overhoved ingen mening at blogge, hvis man ikke nyder det. Det gælder jo helt generelt, kan man sige. Men jeg skulle gerne læse med, skulle du beslutte at blogge hele vejen til jul.

  Det ser dejligt ud i din vindueskarm.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails