Pages

Wednesday, March 30, 2011

Om onsdagen

Convention, en sjov størrelse. Jeg får ikke lavet en dyt, hvis jeg ikke bliver skubbet. Når jeg ikke snakker, så sidder jeg og kigger, observerer og snuser stemningen. Jeg elsker at kigge på folk og kunne gøre det i dage i træk, hvis jeg tillod mig det - og gerne med kameraet.

Til denne convention blev der dog scrappet lidt. Eva, Sarah, Maria (Sarahs tvilling og blogløs) og Henriette udfordrede igen i år hinanden. Køb for 50,- kr. til et layout. Træk lod og byt kit.
Henriette skulle uheldigvis give mig sit kit, der indeholdte nogle skønne små ting, men det mest forfærdelige grønlige Basic Grey papir. Bruges skulle det. Og det blev det :D

Nu er det snart torsdag - min yndlingsdag. Tirsdag er hadedag.
Hvilken dag er din yndlingsdag?

xoxo
Heidi

5 comments:

 1. Hvor er det bare en god ide at lave sådanne udfordringer til hinanden ; )
  Jeg er ikke helt sikkert på at jeg ville kunne : 0
  Du har da forstået at camouflere det basic grey, ret godt ; ) og din sky punch er også kommet i brug. Synes det hele ser rigtig godt ud.
  Min bedste dag, tja.... søndage tror jeg det må blive : )

  ReplyDelete
 2. du har da fået lavet et fedt layout! jeg troede godt du kunne lide grøn ?
  fredag er altid en god dag og lørdag også :)

  ReplyDelete
 3. Synes det er blevet rigtigt godt, trods du ikke selv er glad for den grønne.. sådan har jeg det også med grøn og brun.. de to farver er jeg bare slet ikke god til at bruge, kan heller ikke li tøj i de farver hihi..

  Uhh yndlings dag...
  Mandag er god fordi efter en stresset weekend med en super aktiv frisk knægt hjemme der keder sig lige meget hvad så er mandag nu rar selvom man nyder weekenden så mandag der kan jeg puste ud og knoble fra og sove og lade op igen..

  Men lørdag er nu også dejlig.. første dag i ugen hvor man IKKE skal op kl 7 hihih ;)

  Rigtig god yndlinge dag til dig imorgen :)

  ReplyDelete
 4. Lækkert LO! Jeg synes at alt papiret hænger godt sammen og er superflot sat sammen! Næste år bliver du måske udfordret med lilla ;-)
  Mine ynglingsdage er helt klart weekend!

  ReplyDelete
 5. Nu er det nogle grønne farver der ville klæ' mig godt - så jeg kan rigtig godt lide dit LO. Tænk jeg tror slet ikke jeg har hadedage når det gælder dagene i ugen. Og lige p.t. er mandag min yndlingsdag - dagen jeg fik nyt job og dagen jeg skal starte nyt job !!! Det bliver bare så YES!!!!

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails