Pages

Wednesday, November 24, 2010

[Valg]

Lige nu er der klub 2010, en klub på Scrapsisters Forum. Ditte (red. Didde, plejer ALTID at stave folkets navne korrekt!!) og Linda har lavet nogle fantastiske opgaver til os. Vi har været til 90 års føs'da - vores egen! og det har virkelig sat nogle tanker i gang. Det satte nogle ting i perspektiv og det var det jeg trængte til i dag.

Jeg har i de seneste dage haft mange samtaler, samtaler med mig selv og mine nærmeste. Og det er godt. Godt på den måde at det skal gøre ondt, før det bliver godt. Jeg står overfor at skal tage beslutninger, nogle af de der beslutninger, hvor en eller flere vil blive tabere. Jeg er en person, der helst ser at alle har det godt, selvom det betyder at jeg selv må lide lidt. Nu forsøger jeg at træffe valg for mig. De rigtige valg. Det er svært. Det er nogle af de ting, der skal til, for at jeg ikke om et år står her igen, nogle af de beslutninger, der er gode, ikke lige nu måske, men i det lange løb.
Kender du det?
Hvis du gør, hvad gør du for at komme videre når du står sådan et sted i dit liv?


En rose til dig, der kigger forbi. Er de ikke skønne? De er fra Maya Road.

xoxo
Heidi

8 comments:

 1. Når jeg skal træffe beslutninger så gør jeg altid det helt rigtige, tænker de rigtige ting, siger de rigtige ord - eller lukker øjenene og springer ud i det med bind for øjnene!
  Nej jeg hader at træffe beslutninger - særligt hvis de skal være rationelle! Bare sørg for at have mennesker omkring dig der kan støtte dig! Og kan stave dit navn ;-) Hilsen DiDDe
  PS du skriver/ ringer bare! Jeg siger altid det rigtige eller lytter helt rigtigt hvis det skal til!

  ReplyDelete
 2. Smukt smukt bånd du har der. jeg er SÅ misundelig.
  Hvis jeg skal træfft svære valg sørger jeg for at tale med nogen i min omgangskreds som jeg ved vil kunne hjælpe mig med entop dét spørgsmål og svar..men generelt er jeg en kylling der bare knokler på og håber på det bedste.

  ReplyDelete
 3. Der er mange valg i livet nogle gode, andre gør ondt. Jeg har skulle tage en del valg de sidste år, flest af dem der gør ondt,og også nogle af dem, hvor jeg selv blev taberen. Men Det har lært mig, at når live gør ondt så mærker jeg at jeg lever. OG det elsker jeg. Jeg elsker livet! pøj pøj med det. Mit mantra er Det du ikke dør af bliver du stærk af. Jeg tror på at du vælger rigtigt

  ReplyDelete
 4. UHA den er godt nok svær - jeg har dog efterhånden lært at man ikke kan stille alle tilfredse og for ens egen skyld er man nødt til at træffe beslutninger der kommer en selv til gode - du vil vide det for det føles rigtig. Jeg tror på dig.

  ReplyDelete
 5. Jeg er godt nok heller ikke selv god til det med beslutninger - især ikke hvis de involverer andre end mig selv og jeg risikerer at støde eller såre andre . . .
  Men husk, at den der kender dig selv allerbedst er dig selv - og derfor den der bedst kan træffe de rigtige beslutninger for dig selv . . .

  Kram herfra :-D

  ReplyDelete
 6. Sikke da noget lækker bånd, Wauw!
  Det der med at tage beslutninger er skisme lidt svært engang imellem. Og jeg er også en kylling som hellere venter lidt og ser om det hele ikke løser sig at sig selv. Men det er jo ikke altid det er nok. Og så må man jo gå i tænke tank, og gøre et valg. Jeg har det nok ligesom dig jeg vil helst have alle er glade.

  ReplyDelete
 7. jeg håber du har truffet de rigtige valg for dig selv.
  Og så håber jeg bare du har det godt, glæder mig til at "snakke" med dig igen :)

  ReplyDelete
 8. Hejsa. Ja, livet er fuld af tilvalg og fravalg. Nogle lettere end andre. Jeg har selv i det sidste års tid, bevidst valgt venner fra og undladt at fortælle venner/kollegaer "hemmeligheder" fordi, hvis jeg spørger om deres fortrolighed og de så ikke holder den, så bliver jeg bare så skuffet og står i situationer, der kunne være undgået -hvis bare jeg havde holdt det hele for mig selv eller betroet mig til de RIGTIGE venner/kollegaer. Alt er en læringsproces og jeg har bare fundet ud af at JEG er hovedpersonen i MIT liv. Take it or leave it er mit motto lige nu. Håber du finder en løsning der er den rigtige for DIG. KH 10na

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails