Pages

Thursday, October 21, 2010

Snapshots

At flytte ned er ikke sjovt. At flytte er ikke sjovt. Det er sjovt at indrette og det skal jeg til nu. Her lige nogle snapshots fra sidste fredag, hvor vi flyttede. Alle kasser er nu pakket ud. Men hvor pokker skal jeg gøre af alting?
Gode ideer til opbevaring vil jeg meget meget gerne have - det skal være pænt og kunne indeholde meget.
Og jep, det er Fakta der er nabo - vi behøver slet ikke et køleskab, og det er dejligt når man er vandt til at køre mindst 6 km. for at få en liter mælk. Vi har også kirken, skolen, skoven og udsigt til "bjerge" og søer lige rundt om hjørnet.

Lige nu drømmer jeg bare om at scrappe, men tosse som jeg er, så ryddede jeg ikke op inden jeg pakkede, det kunne jeg da gøre når jeg pakkede ud - Tosse. Det kan ikke anbefales.

11 comments:

 1. Det bliver dejligt når du er kommet ordentligt på plads. Jeg synes det kan være svært at lave god opbevaring fra day one - nogle gange skal man se tingene lidt an.
  Ryppe op ved udpakning - der må jeg give dig ret - duer ikke!

  ReplyDelete
 2. Weeee, jeg har sådan glædet mig til at se hvordan der ser ud nu i jeres hjem! Selvfølgelig er i ikke helt på plads endnu, men det kommer. Jeg håber du får moslet alt på plads, jeg kan desværre ikke hjælpe ret meget med opbevaring.
  Og nej, oprydning ved udpakning er ikke så smart, men du skal nok se at det går. Så kan du jo få ryddet helt i bund og kun gemme de ting du absolut vil gemme :)

  ReplyDelete
 3. Tillykke med det nye hjem, hvor ser det lækkert lyst og dejligt ud. Omgivelserne uden for vinduerne ser også indbydende ud. Det må da give overskud til at være kreativ :-)

  ReplyDelete
 4. Tillykke!

  Hahaha, jeg kjenner det så altfor godt, det med å ikke få ryddet ordentlig innen man flytter. Det vil si, jeg begynner godt en måned før alt skal vekk, da finsorterer jeg det meste, men så mister jeg tålmodigheten og så blir de resterende 70 prosent av flyttelasset bare presset ned i kasser og kjørt avsted... Og herre, som jeg angrer når jeg skal til å pakke ut :D

  ReplyDelete
 5. Tak for kigget i jeres nye hjem, jeg er sikker på med dit indretnings-gen skal det nok blive rigtig flot. Vores hus er også lille og vi har alt for meget i det hvis du spørger MIG. Min drøm er at sende erik på ferie i 14 dage og så leje en container..meen den hopper han ikke på..desværre :) Jeg håber det kommer billeder når du engang er kommet på plads :)

  ReplyDelete
 6. Det blir kul att sw hur du inreder ditt nya, fina och LJUSA hem. Må så gott och packa inte bort dig själv...;)

  ReplyDelete
 7. Tak for kigget i jeres nye hjem. Det ser så lyst, venligt og indbydende ud. Du skal nok få det indrettet, men ikke uden hårdt arbejde.....uha. Glæder mig til nye fotos.

  Jeg kan ikke hjælpe med (pæne) ideer til opbevaring ! Jeg har selv problemet, vi har også alt for mange ting.....

  Men stort tillykke og god arbejdslyst.

  ReplyDelete
 8. hvor ser det bare dejligt ud, den lejlighed. Kender det godt, bor på 55 kvm så der skal tænkes meget kreativt og holde orden ellers ligner det hurtigt der har været en tornado forbi.
  Og fint tæppe du har fået dig :O)

  ReplyDelete
 9. Der ser super dejligt ud i jeres nye hjem!
  Du må have en god aften ; )

  ReplyDelete
 10. Tillykke med det nye hjem. Det ser dejligt lyst ud. Håber du får lyst til "igen" at pakke en taske til næste gang vi scrapper i Lind.

  ReplyDelete
 11. Tillykke med det nye sted - og tak for kommentaren på min blog. Huset skal nok blive super dejligt - og mon ikke du er nået et stykke vej siden det her indlæg? Hav en dejlig søndag aften. Marianne :O)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails