Pages

Thursday, April 1, 2010

For 2 år siden

For 2 år siden var jeg særdeles ny og ukendt i scrapverden, en dag i februar 2008 fik min mand den skøre ide at lave et online scrapbooking magasin. 1½ måned senere åbnede http://www.scrapsisters.dk/ vores mål var at have en blog, en hjemmeside og et forum, hvor vi kunne holde cybercrops. Vi opdagede hurtigt at der var behov for mere, og mere fik vi.
Vi er gået fra få hundrede besøg den første måned til noget der ligner 50.000 besøg i dag. Det er helt vildt. Jeg er ikke længere ny, men meget gammel ;-) og ukendt er jeg heller ikke, det mærker jeg især når jeg viser mig offentligt.Det har været SÅ sjovt, det har været overvældende og ikke mindst har det være SÅ fedt.
Det har været hårdt, det har kostet blod, tårer og masser af frustrationer.

Scrapsisters er her i dag for scrapperne i Danmark, og vi er vores sted, det er drevet af skønne frivillige krafter og jeg er så taknemmelig for alle jer, der gør Scrapsisters til det det er - verdens bedste og dejligste scraplegeplads.
Mest af alt er jeg stolt, jeg er stolt af det vi har opnået, stolt af mig selv over så langt jeg er nået og stolt af at jeg nu kan give mere af Scrapsisters til jer scrappere, så i også kan sætte jeres præg, inderst inde vil jeg dog altid have en følelse af at det er mit.På det personlige plan har jeg, og er jeg nødt til at skære ned på aktiviteterne. SS er kommet for at blive, for jeg kunne slet ikke forestille mig en dansk scrapverden uden Scrapsisters. Nu er jeg bare nødt til at bruge min energi på andre områder også. Så denne scrapper træder let på bremsen, sådan at SS også er her om 2 år. Jeg nynner ind i mellem "Står på en alpetop" (Shu-bi-dua) for der er koldt heroppe hos mig, og jeg føler mig af og til meget alene. Lige nu har jeg brug for at få varmen.

Tak for alle jer, der har fundet vej ind i mit liv og ind i mit hjerte. Tak til alle jer, der gør hverdagen til en scrapfest.

Scraptanker
Heidi

8 comments:

 1. Og tak fra mig for at jeg må være en del af din verden :) Jeg er superglad for at være en del at scrapsisters team og for at kende dig, du skønne quinde :) Du kan godt klappe dig selv op skuldrene for det er dæleme sejt det du har opnået med Scrapsisters :)

  ReplyDelete
 2. Tillykke med Scrapsisters 2. års fødselsdag.
  Og tak til dig for et fantastisk magasin, som jeg er så glad for at være en del af!

  ReplyDelete
 3. Kæmpe stort tillykke fra mig også.
  Jeg har været med fra første færd, først som menigt medlem og siden som en del af "teamet" og jeg er så glad for det.
  Det har været skønt at følge udviklingen, udfordringerne og forandringerne.
  Ikke mindst har det været skønt at lære jer at kende.
  Glæder mig til mange flere år med scrapsisters.

  ReplyDelete
 4. Tillykke med 2-års-fødselsdagen. Sikke et arbejde og flot er det gjort.

  Et varmt kram fra mig

  ReplyDelete
 5. Tilykke med de første 2 år ,-)) tak også fra mig du er et livsstykke og en vidunderlig og sød quinde der er værd at kende. Selv om du ikke altid selv har været " på toppen" har der altid været plads til et trøstende og forstående ord.
  Knus Kirsten

  ReplyDelete
 6. Stort tillykke med de 2 år. Det er superflot og vi er mange der sætter stor pris på det arbejde du har lagt i SS. Jeg har "kun" været med i 1½ år, men jeg er med i mange år endnu.

  Tak for din store indsats :-)

  ReplyDelete
 7. Wow - 2 år! Tillykke med den flotte fødselsdag og rejsen dertil!

  ReplyDelete
 8. stort tillykke.
  Jeg er stolt af at kunne sige at jeg har været med på noget af rejsen, og at jeg har lært det mest fantastiske menneske at kende og fået som veninde <3

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails