Pages

Friday, November 6, 2009

Designs

Jeg har været lidt kreativ det sidste stykke tid. Og så har jeg afholdt journaling kursus, for en flok super søde og dygtige piger. Jeg kan kun opfordre jer til at prøve online kurser, det er rigtig sjovt og man har alle sine scrapting omkring sig. Det har også fået mig til at bruge mere journaling igen.

Her er et layout med mig og veninde Line, min super søde og sjove veninde, der altid er der for mig og som giver mig modspil. Vi er meget forskellige og jeg tror det gør os stærke sammen. Jeg lavede en lille quiz til os.


Et temmelig fladt og hurtigt layout, med mange billeder, slet slet ikke mig. Det er lavet for lige at komme i omdrejninger en dag. Jeg kan sagtens se at det er rart at bruge mange billeder, men der er jo slet ikke plads til at scrappe og fortælle en historie om et billede.

Se lige, hvad jeg har fundet i mine gemmer. Denne bog har været min mors og er så gået i arv til mig. Gad vide, hvorfor jeg hedder Heidi?
Det er en gave til min mor, fra hendes storebror, hvor er det sødt. Da jeg så har arvet den har jeg "pænt" med orange tusch gjort opmærksom på at nu er den min.

Et lille kort, igen for lige at booste kreativiteten inden jeg gik i gang med at scrappe. Dette er lavet til crop i Herning.

Og endnu et LO med journaling om ET billede, hvor der ligger en sjov historie bag. Vores unge græske bartender her i sommer kunne ikke mixe en Tequila Sunrise. Jeg følte mig lidt små gammel, det var det jeg drak, da jeg startede med at gå i byen. Så måske titlen skulle have heddet back to the 90's.
Jeg har lavet mit første strikkeprojekt siden 5. klasse i håndarbejde, hvor vi strikkede en bold eller en mus. En nem hue med garn, der er mindst 30 år gammelt. Karrygult og bourdeaux - uha det er cool, prikken over i'et er en funky Prima blomst. Ny har jeg købt nyt garn og vil igang med endnu et projekt.
Hav en dejlig weekend.
Heidi


3 comments:

 1. wow så flotte layout og en fed hue du har strikke

  ReplyDelete
 2. Hvor er det noge flotte layouts du har lavet. Jeg kan nu godt lide det du ikke er vild med.. og der er da masser af plads til journaling ;)
  Sikke en sød bog og historie, den skal du da scrappe og komme i en evt BOM.

  ReplyDelete
 3. Super lækre layouts - med både et og flere billeder ;o) Din hue er da dejligt kæk.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails