Pages

Saturday, October 24, 2009

Scrapbooking


Det er en fortryllende hobby. Jeg elsker at scrappe. Og da jeg er alene i aften efter en god middag så måtte jeg bare scrappe. Som sagt så gjort. Jeg rev, flåede, glimmermistede, sværtede og fik en hel masse ud.

Dette layout lavede jeg til en hyggelig scrapeftermiddag:

Der sker så meget spændende fortiden og Scrapsisters er på vej ind i en spændende udvikling som jeg nyder at være en del af og sætte mit præg på. Ellers er jeg bare glad for tiden og nyder det.
Hav en fantastisk weekend.
Heidi
psst... husk blogcandy ;-)

5 comments:

 1. Det lyder til at have været en enormt hyggelig aften..sådan helt alene og så bare scrappe :)
  Det er et par enormt flotte layouts du har lavet. Jeg kan virkelig godt lide den stil. Der er så mange lækre detaljer på.
  Dit layout me ser meget personligt ud og lidt hemmelighedsfuld som om du og layoutet ved noget som vi anddre ikke skal vide. Super måde at få det ud på.
  Rigtig god weekend til dig :)

  ReplyDelete
 2. Det er nogle super flotte LO'er du har lavet.

  ReplyDelete
 3. En drømmeaften ;-). Hvor er det nogle fede LO´s du har lavet....så fed stil, flotte fotos og stemning på dem begge. God weekend :-)

  ReplyDelete
 4. sååå super lækre layout , flot opsætning og farver

  ReplyDelete
 5. flotte LO'er! - jeg kan rigtig godt li' detaljerne og hav-farverne på det nederste. Og jo mere jeg kigger på det øverste jo mere er der at se - faktisk et rigtig fedt LO OG et skønt billede! :)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails