Pages

Saturday, June 7, 2008

ATC og SQ 9Så blev der lige 2 min. til overs. Har haft temmelig travlt. Har egentlig ferie, men den har da næsten været total booket. Måske jeg kan slappe lidt af i morgen når vi skal i zoo sammen med min medscrapsøster - glæder mig som et lille barn. Jeg var også næsten et lille barn sidst jeg var afsted :)
I lørdags var vi til bryllup - en dag jeg havde glædet mig meget til, og det var helt perfekt. Brudeparret var SÅ smukt og så glade. Det kan i helt sikkert læse meget mere om hos Henriette og se mere på kommende layouts.

Jeg har også haft travlt på scrapsisters fronten, jeg har en hel masse klar, men billederne er blevet forsinket hos fotografen, så æv æv æv. Men glæd jer. Ses vi i øvrigt til sensommer crop i Midtjylland? Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til sådan et arrangement :)

I går var vi ved stranden, men blev jagtet af en slange (JA, en slange ;) Vandet ved vesterhavet er altså også liiiige en tand for koldt til at svømme i endnu - og jeg er ellers en hardcore bader ;o)

Nå, det var en lille update fra mit liv. Nu til scrapfronten. Jeg har rigtig godt gang i scrapperiet, men min vilde projekt jeg har kastet mig over kan jeg ikke vise endnu. Jeg har dog lige et LO her fra SQ 9 og min ATC kort fra Betinas swap på forum.
Rigtig god weekend
Heidi

10 comments:

 1. åhhhh, så flotte ting og sager du har lavet :)

  ReplyDelete
 2. Hvor er de ATC kort flotte. Kan godt lide den enkle stil. Hmm en slange..... den historie må vist uddybes..... venter spændt på næste afsnit :-)

  ReplyDelete
 3. Hvor er de flotte dine kort Heidi, og ikke mindst dit LO det er bare for fedt :0) GLæder mig til at se dig på søndag. Håber på regn så vi kan sidde inde hele dagen med god samvittighed og scrappe :0)

  ReplyDelete
 4. Ja den der slange må vist kræve en fortsættelse ;D
  De ATC kort er bare fine - det er da vist blevet en hel dille rundt omkring med de kort - ku' jo være man sku' hoppe på vognen osse ;)

  ReplyDelete
 5. en slange ????!!!

  ReplyDelete
 6. hvor er det flot det du har lavet med det er det jo altid:-)og super flotte ATC kort. må lige igang med en produktion så vi kan bytte lidt næste gang i odder:-)

  ReplyDelete
 7. det ser bare super godt ud og nogle rigtig skønne farver

  ReplyDelete
 8. Hej Heidi

  Ved godt, at dette ikke lige passer til dit indlæg, men vidste ikke lige hvor jeg ellers skulle skrive til dig.

  Tusind, tusind tak for din hilsen på min blog. Hvor er det sødt af dig....du tænker altid på hvordan andre har det og det betyder utrolig meget for mig - især fordi du jo ved hvad det er jeg går igennem og hvordan jeg har det.

  Så Heidi - TAK.

  Knus
  Fru N

  ReplyDelete
 9. Hej igen

  Der er en lille ting til dig på min blog.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails