Pages

Sunday, April 13, 2008

Nyt


Så er der opdateret på http://www.scrapsisters.dk/

Pyha, sikke en dum uge. Jeg har bare været SÅ syg. Halsbetændelse, feber og forkølelse. Jeg har ingen smagsløg eller lugtesans tilbage. Jeg har bare kunnet ligge på sofaen og ind i mellem læst en bog * ynk *
Så de sidste par dage, hvor jeg har kunne holde ud at være foran skærmen er gået med opdateringer til scrapsisters. Og der kommer mere i næste uge - skal bare lige helt ovenpå igen.

Ellers var jeg til convention i Ryslinge sidste lørdag, det var en helt fantastisk dag, men som sidste gang gik tiden alt alt for hurtig. Vi fik så mange rygklap og positive tilkendegivelser, så vi var ved at vælte forover. :) Så tak til alle i søde mennesker, der ligesom os, kan se at scrapsisters.dk er en god ide.
Liiiidt scrap blev det da til, jeg fik lavet et bogstav til Orion designs konkurrence og fik mattet et billede og skåret et par cirkler ud - det var det. Ellers blev der snakket og shoppet. Og nej, det var heller ikke kurser det optog min tid, for dem havde jeg bevidst fravalgt.
Jeg mødte mange dejlige qvinder som jeg havde snakket med på nettet specielt Betina og Maria havde jeg glædet mig til at møde.
Tak til alle jer, der gjorde dagen helt speciel. Og ikke mindst til Heidi og alle hjælperne for det store arbejde og til butikkerne, der lænsede pungen fuldstændig. Jeg fik shoppet i alle butikkerne ;)

Det blev jo den helt store takketale...Ellers er der ikke sket meget, jeg har ikke scrappet i en uge... det er helt vildt, der er aldrig gået så længe før..... nååå ja, jeg kan da vise mit sølle bidrag til SQ 2008, jeg har næsten aldrig lavet et så hurtigt LO, det blev bikset sammen i en meget travl uge. Jeg ved ikke lige hvad der er sket med bekæringen, men det er faktisk A4 - liggende fra min havebog jeg er ved at lave.

Nu vil jeg tage til mini redaktionsmøde, spise en pizza jeg ikke kan smage og så nyde at det virkelig er forår.

Godaften derude

Heidi

3 comments:

 1. Man må gerne ha' ondt af sig selv med sådan en omgang ;)..godt du er nogenlunde ovenpå igen :)

  ReplyDelete
 2. ejj føler med dig!! god bedring herfra.

  ReplyDelete
 3. Hej søde

  Håber at du snart er på toppen igen...

  Ajjjj...hvor sjovt at det er dit LO...jeg kigged på den fugl rigtig længe for at finde ud af hvad den var lavet af? den er bare så flot....og så er det jo lige mine farver du har brugt...flot flot...

  Knuz fra Betina

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails