Pages

Monday, March 11, 2013

When time goes by...

How do you get back to the life of blogging when you have been gone for so long? I guess you just do it? I wont bother you with what happend, even if I knew. I just burned out and needed time on my own, away from the online world. It have been a fab time. I have been creative everyday this year.
I started working out. I turned 35. And I guess a lot happend inside this girl, you know big life questions.  I have used the time creativly, yes... and to build my dream job inside my head and on paper. More info soon.

Well of to blogging.

I made this layout of my beautiful self. 35 years, and still dosen't look a day over 29 years OLD ;-)
Today we lauched an article at the Scrapsisters blog about sorrow. Be sure to check it out.
Kære blogvenner,
Jeg har været længe væk. Jeg brændte lige pludselig ud, og glemte at passe på mig selv. Men jeg savner at vise hvad jeg laver, for jeg har været kreativ hver dag de sidste 2 måneder. Det har været en fantastisk tid. Jeg har taget et skridt tilbage, for ligesom at observere i stedet for at deltage, og for at finde mig selv.
Jeg vil ikke overvælde jer, så her er et enkelt layout, som jeg scrappede i forbindelse med en mindre livskrise ved at bliver 35 år. 

Jeg har ikke spildt tiden, for jeg er ved at forme mit drømmejob, tager kurser og skriver, regner og forsøger. I skal nok få mere af vide snart.

I dag er der kommet en fed artikel på Scrapsisters, den handler om minder og sorg. Læs den, den er fantastisk og der er lækker inspiration.

 

5 comments:

 1. Dejligt, at du er tilbage! Rigtig flot layout og ikke mindst et flot profil billed!
  *KNUS*

  ReplyDelete
 2. Skønt at du er tilbage, og hvor fedt at du har været kreativ hver dag i det nye år. Kan godt nikke genkendende til det med at energien løber ud og man er nødt til lige at skabe sig et pusterum, men det hele er processer vi skal igennem, og huske at mærke os selv. Kram til dig.

  ReplyDelete
 3. Hvor er det godt du er tilbage.
  Kreativitet er fantastisk til store og små tanker.
  Godt du passer på dig selv.
  Glæder mig til at se hvad du har fået lavet.
  Rigtig flot layout og god artilkel på scrapsisters.

  ReplyDelete
 4. Puha. Er selv lige vendt tilbage til bloggen -tror jeg da - men det blir mindre end før! Det tar for meget af min tid. Skønt layout med super lækre farver og detaljer. Tillykke med de 35. Det er jo ingen alder!

  ReplyDelete
 5. Forsinket til lykke med de 35 år i min verden er det jo nærmest en børnefødselsdag =0). Dejligt at se lidt til dig igen - pas på dig og tænk at det nu er 5 år siden Scrapsisters så dagens lys. Jeg har godt nok huset fuldt med påskegæster 1. april - men har måske lidt tid til at følge med senere i april. På forhånd TIL LYKKE herfra.

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails