Pages

Tuesday, August 4, 2009

Jeg har lavet noget vildt...

...I alt fald for mig. Jeg havde købt nogle store bingocards på Scrapsisters auktion og noget vildt skulle ske, så i 2 aftener scrappede jeg disse kort, der snart pryder min væg i mit scrapværelse.

Har du nogensinde lavet noget vildt, der normalt slet ikke er dig?


7 comments:

 1. De er total lækre ; ) Fortsæt du bare her også.
  Ja, nogle vil nok kalde mig stilforvirret for tiden. Men det er det fede ved scrap, at man kan eksperimentere med en ny ide her og nu... Så ja, jeg prøver også hele tiden mine grænser af.
  Rigtig god dag.

  ReplyDelete
 2. hvor er de bare fede.. Og hvor er det fedt at du prøver noget nyt.. kan godt forstå at du gerne vil have dem til at pryde dine vægge..!
  Nogen gange så prøver jeg også noget helt vildt anderledes.. mange gange med pang-papir.. nogen gange går det godt.. andre gange.. ja.. knap så godt 8) men så har jeg jo prøvet det.. det er dejligt at prøve sin kreativitet af hele tiden syntes jeg.. godt klaret..

  ReplyDelete
 3. Hvor er de flotte og sikke en god idé at hænge dem op :)
  Jeg kan godt lide at udfordre mig selv via scrap og det gør jeg bla med farver..tvigner mig til at bruge farver og papir jeg ikke er vild med..og sjovt nok så er det som regel de layouts jeg bliver gladest for.

  ReplyDelete
 4. Hvor er de da bare for lækre! Kanon ide!

  ReplyDelete
 5. De er da blevet lækre......hm noget vildt? Det må være at jeg i min ferie har lavet op til flere kort i farven lilla og gul, som jeg normalt undgår, da jeg ikke bryder mig om disse to farver.

  ReplyDelete
 6. Jeg håber bestemt, at jeg lavet noget vildt ofte, for et af mine mål med scrapperiet er aldrig at sidde fast, at stedse udvikle mig og prøve nyt.

  Fedt for dig, at du brød dine egne grænser og legede - sådan skal det være.

  ReplyDelete
 7. Ser da superfedt ud med de bingokort!! :)
  Noget vildt ??....næææ ik' jeg lige kan komme i tanke om - ik' mht. scrap i hvert fald :P
  Det sku' da lige være at jeg synes farven rød har sneget sig ind på en del LO'er, og normalt er jeg kun til rødt i julen, så deet ;)

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails