Pages

Tuesday, January 8, 2008

Føs'daJa, jeg må jo erkende, at jeg er blevet 30 år. Jeg er ikke meget for det, men på et eller andet tidspunkt bliver man vel voksen . . .
. . . men nej helt ærlig så tror jeg, at jeg holder ved de 29 år:) Ja, det passer helt sikkert bedre til mig. Skal man være voksen så skal man have en pensionsopsparing og det har jeg ikke. Så 29 så mange år fylder jeg i dag - igen.
Jeg har haft en dejlig dag. Jeg fik gaver på sengen en dejlig frokost (lam, der er en af livretterne) sammen med min skønne mand. Så så vi "My big fat greek wedding" en af ynglingsfilmene, så tog jeg mig en lur (ja ja jeg ved det - jeg er gammel ;) Så tog Peter på arbejde og jeg gjorde mig klar til, at skulle ud at spise med en veninde. Vi var på fin restaurent i Silkeborg og det var top lækkert. Jeg fik kalkun noget souffle agtigt til forret *mums* og laks, blåmuslinger med tilbehør til hovedret og lidt god hvidvin. Min veninde havde sin nye kæreste med og han var rigtig sød og hun var rigtig glad, så jeg er rigtig glad på hendes vegne. (følte mig dog ind i mellem som tredje hjul - de er meget nyforelsket) Så var vi hjemme hos kæresten og spille Buzz Hollywood (nok heller ikke særligt voksent ;) Men en god aften - og nu sidder jeg her og dagen er snart omme. Nu starter mit år og mit nye liv. Jeg glæder mig allerede. I morgen starter jeg til fitness og den gode sunde levevej igen.

Jeg har en travl famile og venner og de bor lidt langt væk - så det bliver ikke før om 14 dage der bliver holdt "rigtig" føs'da. Men dagens høst er en vinterjakke, penge TIL SCRAPSAGER, blomster (billeder), en lækker parfume, en smuk smuk ring fra min mand og en delfin charm til mit pandora armbånd. Jeg har en seriøs delfin besættelse - jeg er en delfin i vandet og drømmer hverdag om, at svømme med dem - det kan være det skal være et mål inden jeg bliver 40 år.
Tak for alle jeres dejlige hilsner - jeg bliver så rørt når nogen tænker på mig.
Heidi - nu et år yngre end i går ;)

13 comments:

 1. Hej søde søs.
  Endnu en gang tillykke, det lyder til at du har haft en dejlig dag. Jeg glæder mig til vi skal ses i morgen, og må erkende at jeg ikke har fået tænkt meget over vores hemmelige projekt.

  Knus
  Henriette

  ReplyDelete
 2. Ja, jeg lurede nok på at du var blevet 30, efter Henriette bemærkning på forum.

  Men endnu engang tillykke med dagen, ja, jeg har ikke lige de store vise ord at sige dig, om at det såmænd ikke er så slemt at blive 30.... Personligt synes jeg at der falder ro over ens verden, man ved hvem man er nu, kan sige fra og til, hviler i sig selv, og man skal ikke bevisenoget over for nogen....ja, jeg har fuldt ud nydt 30'erne...men gulp....da jeg blev 40, ar jeg absolut parat til at gå hjemmefra LOL

  Fedt at vi kan bakke hinanden op, det var især også ligesindede jeg søgte, da jeg lavede den nye blog...jeg bliver også mere sat til regnskab, når det er offentligt gjort på denne måde ;-)

  Hygge fra Betina

  ReplyDelete
 3. Tillykke med fødselsdagen, det lyder til at de har været en rigtig god dag, flotte blomster

  ReplyDelete
 4. Tillykke med de 30 år i går, Heidi. Det der med alder er altså noget mærkeligt noget. Jeg havde ikke problemer med at blive 30. Synes at det var fedt... sådan mere voksent... og tænkte at mine kolleger, nok også tog mig mere alvorligt, når jeg var blevet 30 :-)

  Held og lykke med "dit nye liv". Jeg starter selv op i igen igen igen i fitness i dag. Denne gang er min mand hoppet med på vognen, så det bliver hyggeligt at kunne følges.

  ReplyDelete
 5. Kæmpe stort tillykke med dagen :-) Lyder absolut til at du havde en dejlig dag.
  Jeg er selv i 30'er klubben, der aldrig bliver ældre end 28, så jeg byder dig hjertelig velkommen ;-)
  Glæder mig til at se, hvilke scrapting du får købt!! Har ikke fået sendt besked til dig endnu om ideer, regner med at gøre det i dag.

  ReplyDelete
 6. Rigtig hjertelig tillykke med føs'dagen - det ser ud til at du havde en dejlig dag :)...

  ReplyDelete
 7. hej og tillykke med dagen igår :) Det lyder bare til at have været en rigtig god dag, og flotte gaver du har fået !!

  ReplyDelete
 8. Hej Heidi.
  Hermed et forsinket tillykke med fødselsdagen! Det lyder da til at du havde alletiders dag med god mad, god film, sjovt spil og DEJLIGE gaver! :-)
  Altså - jeg synes jo at 30 er ingenting. Jeg elskede at fylde 30 år (jeg er nu 37! GISP!).

  Held og lykke i dit nye år, det lyder til du har en masse planer for 2008.

  ReplyDelete
 9. Forsinket tillykke med fødselsdagen. Nej, det gør slet ikke ondt at fylde 30 HI-HI....

  Dejlige gaver du har fået.

  ReplyDelete
 10. Tillykke med fødselsdagen. Du over lever nok - skal du se.

  ReplyDelete
 11. Hej Hejdi et forsinket tillykke med din fødselsdag - jeg kan jo læse at det har været en rigtig god dag.

  ReplyDelete
 12. oHejsa Heidi

  Hmmm...synes nu ikke 200 gr er meget, det svarer til 2 dl. og cheasy yoghurt er jo kun på 0,1 %,og det er 40 kcal. pr.100 gr.

  Tænker du på noget bestemt, så må du meget gerne indvi mig, da jeg går i troen at det er okay det jeg spiser.

  Hygge fra Betina

  ReplyDelete

Thanks a bunch for leaving me a note. I can't wait to read it :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails