Pages

Friday, July 27, 2012

I made this

Silence at this blog. Scrapping and having a busy busy time.
Just something I made between busy and busy ;-)


Jeg har en stille sommerblog, der er travlhed og vi gør klar til ferie om 3 uger, og flytning om 5 uger. Her er bare et lille armbånd som jeg har lavet.

Nyd den sidste sommeraften i denne omgang

xoxo 
Heidi
:)

Wednesday, July 18, 2012

PoP!

I have been cought up in moving, decorating, painting and lots of other "fun" stuff. I can't wait until september is here and I can calm down. I have been scrapping, but most of my designs are for a new project. Hope you'll hang on ;-)

I have also been at another workshop i pop art - my new love!

This is finished, and I cannot wait to hang it in my new home.



Hello læsere. I er noget forsømte i denne triste sommer. Jeg får lavet en masse for tiden, men jeg kan desværre ikke dele mine scrapprojekter med jer endnu ;-) Dog skal jeg scrappe på fredag, så måske jeg kan vise et sneak eller to af Henriettes og mit kommende projekt.

Jeg har endnu engang været på popart kursus og det er noget man bliver høj af! Altså på den der "yes, hvor er det cool"-måden. Dog kan dampene fra spraymalingen give en lille rush ;-)
Her er et af de færdige værker, jeg glæder mig helt vildt til at hænge det i mit nye hjem.


Happy hearts til vi ses igen
Heidi

Thursday, July 5, 2012

My scraproom

Before I start packing for our move in september, I have to show you my cute scraproom - I love it :)














Det er her jeg scrapper, jeg elsker mit lille bitte rum. Men det er en kort frist, om knap 2 måneder får jeg et kæmpe scraprum/kontor, med plads til gæster - yey :)
Jeg har tidligere vist mit scrapværelse her og mit allerførste værelse uden ret mange ting :o) Det er sjovt at se sin stil ændre sig ;-)

Happy day fra en såret mig, jeg lavede et kæmpe styrt på en gå tur med hundene den anden dag, jeg er godt nok blå, gul og grøn! Av!

xoxo
Heidi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails